Ferie,  Hverdag & eventyr,  Rejser

EN DAG I FARVERIGE NICE

Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig Nice Sydfrankrig

Hej fra det Sydfranske. I morgen vender vi desværre allerede snuden hjemad igen. Vi har haft en virkelig god uge med en masse hyggelige stunder, forholdvis godt vejr og gode oplevelser. Vi skulle selvfølgelig besøge Nice, så det gjorde vi i mandags. Vejret var perfekt til en dag i storbyen – ikke for koldt og ikke for varmt. Solen var fremme i ny og næ, og vi gik rundt i T-shirts og shorts (eller jeg havde, som den eneste, langbukser på … bare fordi jeg er en frossenpind).

MOULE FRITES & ET ZARA KØB

Jeg elsker Nice! Byen er fantastisk. Ikke når man kommer kørende udefra og bevæger sig igennem periferien af byen, men når man møder bymidten og den gamle bydel er den virkelig charmerende. Fyldt med stemning og overordentlig farverig. Det summer af sydfransk stemning og det turkisfarvede hav sætter i den grad prikken over i’et. Vi spiste Moule Frites, som er min absolutte favoritret, gik i de små hyggelige og snævre gader, hvor de farvede bygninger er så høje, at himlen blot ses som en smal stribe foroven, og shoppede lidt i Zara. Jeg købte én ting, som jeg har ønsket mig i en længere periode – måske I kan gætte hvad det er, hvis I ser indlægget her og her. I hvert fald får I den at se inden længe, fordi den er fantastisk!

MØRBRAD I ANLEDNING AF MIN FØDSELSDAG

Jeg har som altid taget en hulens masse billeder på ferien, så I kan godt regne med, at den sydfranske stemning og farveeksplosion kommer til at fylde en stor del af bloggen det næste stykke tid. Det håber jeg, at I vil nyde i lige så høj grad som jeg selv.

Nu vil jeg rette fokus mod aftensmaden – i anledning af at jeg i morgen runder de 26 år (!) skal vi have mørbradsbøffer og pølser fra den lokale slagter. Haps! Mon ikke også der kommer en rødvin på bordet for at afslutte en god ferie på allerbedste vis (: I må have en rigtig god aften og weekend! Au revoir.

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *