Anbefalinger,  Ansigt & hud,  Nye køb,  Skønhed

EN MAKEUP FAVORIT: CHANEL LES BEIGES HEALTHY GLOW SHEER POWDER SPF 15

Chanel Les Beiges Chanel Les Beiges

Godmorgen ladies. Her fra morgenstunden vil jeg lige dele en af mine absolutte make-up-favoritter med jer. Nemlig Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder SPF 15. Jeg har efterhånden brugt netop dén pudder i et godt stykke tid, mere præcist tre år. Jeg søgte i mit blogarkiv, fordi jeg vidste, at jeg lavede et indlæg om pudderen, da jeg købte den første gang, og jeg kom helt tilbage til den 20. maj 2013. Dér blev jeg altså imponeret! For tre år siden købte jeg pudderen første gang, og jeg har først lige købt en ny. Dermed sagt at pudderen holder vanvittigt godt, og er alle de 410 kroner værd, som den koster. Jeg anede ikke, at jeg havde haft pudderen i så lang tid – og selvom det er imponerende, så burde jeg ærligt talt have udskiftet pudderen for 1,5 år siden. Men når det er sagt, så skal pudderen alligevel have ros for, at have gjort sit smukke arbejde helt til sidste “dråbe”.

Chanel Les Beiges er en pudder, der eftersigende skulle øge hudens naturlige skønhed – og det synes jeg faktisk, at den gør. Den blender ultrafint ind i huden og efterlader huden silkeblød og matteret, men naturligt. Den har ikke jordens højeste dækkeevne, men fungerer også rigtig fint ovenpå et tyndt lag foundation eller lignende. Det jeg allerbedst kan lide ved pudderen er, at den føles let og naturlig på huden, og så elsker jeg Chanels klassiske og elegante produktemballager. Det er det rene hverdagsluksus. Pudderen får i hvert fald mine varmeste anbefalinger, og til sidst skal det lige nævnes, at pudderen fungerer til alle hudtyper.

Jeg er sikker på, at der findes mange andre gode puddere på markedet, men når man først har fundet en klar favorit, er det svært at overgive sig til at prøve noget nyt. Kender I ikke det? Man er vel et vanedyr, der holder sig til det velkendte – dét, man har god erfaring med og som man ved fungerer for én. Alligevel er jeg en smule fristet af en dag at stifte bekendtskab med en mineralfoundation fra Youngblood – dem har jeg hørt en del godt om. Hvilken pudder bruger I, hvis I overhovedet bruger pudder?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Indlægget indeholder affiliate links.

Chanel Les Beiges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *