Ferie,  Tankemylder

En oplevelse: Operaen i Nice

Godaften piger. Her kommer det sidste indlæg fra det sydfranske (i denne omgang). Dette indlæg er ikke så langt, og egentlig kunne billederne godt have været vist sammen med billederne i indlægget med billeder fra vores dag i Nice. Den dag vi var i Nice startede vi nemlig med at høre klassisk musik i Operaen i Nice – og jeg synes, at salen er så fantastisk smuk, at de tre billeder fortjener et separat indlæg.

Stemningen i salen var virkelig noget helt særligt. Vi ankom desværre først i sidste sekund på grund af et bildæk der tabte luft (det er typisk, ikke?), og fik derfor ikke de allerbedste pladser – men vi fik lov til at sidde i en af de små rum ude i siden; det var virkelig intimt og propfyldt med stemning. Og selvfølgelig satte det prikken over i’ét da det store symfoniorkester begyndte at spille – dét kan ikke beskrives! Det var virkelig noget særligt, og jeg er rigtig glad for oplevelsen. 

Hvis I kommer til Nice og skal tilbringe nogle dage der, så vil jeg anbefale jer, at se om I ikke kan få bestilt nogle billetter til Operaen (det skulle være forholdsvist let at finde rundt på deres hjemmeside, og se hvilke forestillinger der går). Bare dét at komme ind i salen er en oplevelse for sig – en varm anbefaling herfra (-:
___________________________________________________________________________________________


OBS! Jeg er blandt de 10 finalister i BoShops bloggerkonkurrence – og jeg deltager altså i konkurrencen om at vinde 20.000 kroner til BoShop. Det er for vildt – og hvis jeg, med jeres hjælp, kunne være så heldig at løbe med sejren, vil jeg – seriøst – hoppe, danse og klappe i mine hænder! Stem meget gerne på mig lige her, og se dét indlæg der gjorde, at jeg endte blandt de 10 finalister, lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *