Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

EN OVERVÆLDENDE 3D SCANNING


3D scanning


Scanningsbillede af vores lille datter og det yndigste og lækreste bomuldssæt fra Zara Mini. I finder overdelen her og underdelen her.


De seneste dage har været ret overvældende for os og i går blev det hele (som jeg fortæller mere om inden længe) toppet af en 3D scanning, hvor det for alvor blev virkeligt, at der ligger en lille trold inde i min mave, som Jesper og jeg har skabt. Jeg er nu 29+1 (30. graviditetsuge) og hun er det fineste, jeg nogensinde har set!

Vi har i længere tid snakket frem og tilbage om, om vi skulle bestille tid til en 3D scanning eller om vi skulle spare pengene. Men jeg er så glad for, at vi besluttede os for at prioritere den scanning. Der er helt sikkert delte meninger om, hvorvidt det er “overflødigt” med sådan en scanning eller ej, og det er jo selvfølgelig også “bare” en luksus at tilkøbe en ekstra scanning. Og så oven i købet én i 3D. Men jeg fortryder ikke ét eneste sekund og jeg ville nødigt være den oplevelse foruden. Det var den mest fantastiske oplevelse, og da vi første gang så ansigtet på vores lille datter i 3D blev jeg simpelthen så rørt, at jordemoderen måtte hive et stykke papir frem til mig. Det var virkelig stort og påvirkede mig meget mere, end jeg havde forestillet mig. Jeg vidste selvfølgelig, at jeg ville synes det var skønt, at se vores datter igen … men at tårerne lige frem kom frem og at rørtheden stadig sidder i min krop nu, dagen efter, havde jeg ikke regnet med. Hun er blevet så stor, siden vi så hende sidst for 10 uger siden, da jeg var i 20. uge, og hvor var det dog dejligt at se, at hun vokser, som hun skal.

Jeg er vildt imponeret over hvor tydeligt, vi kunne fornemme vores kommende datter og hendes træk på 3D scanningen – hun ligner sin far på en prik, da han var spæd. Og det var måske også dét, der fik tårerne til at pible frem. Hun har fyldige brede læber med den fineste amorbue, en lidt bred næse, små fyldige kinder, lange fingre og allerede en del hår. Jeg havde selvfølgelig set billeder fra andre 3D scanninger, men det var virkelig overvældende at ligge der med Jesper i hånden og kigge på vores lille barn, der lavede fagter, rakte tunge, gabte og puttede sig op ad moderkagen. Vi gik der fra fyldt op af kærlighed, med en endnu tættere tilknytning til vores lille pige, de fineste billeder og en videooptagelse af alle 45 scanningsminutter, hvor jordemoderen fortæller. Og jeg kan kigge på de billeder igen og igen!

Den lille trold blev desuden gennemscannet og vurderet til at veje 1400 gram og være 29 centimeter lang. Hun er lige, som hun skal være, og jeg kunne ikke være gladere og mere stolt! <3

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *