Morgenmad,  Tankemylder

En smule hektisk tid

Hej alle. Jeg har nok at se til i denne her tid, og det går desværre lidt ud over bloggen – men jeg kan forsikre jer for, at jeg stadig er her, selvom der ind i mellem går lidt tid i mellem hvert indlæg. Men I kender vel også de perioder, hvor det er svært at nå det hele! Jeg håber, at I bærer over med mig og forsat har lyst til at følge mig.
De seneste dage er gået med en stor hovedrengøring, studie, træning og fødselsdagsfejring for min kærestes mor. Derudover har min kæreste og jeg lavet min yndlingssuppe, som I i øvrigt kan finde opskriften på lige her.  Det er den perfekte suppe til en dag hvor vejret er trist, koldt og blæsende! Lige nu sidder jeg og nyder en kop kaffe i mens jeg ser Matador – og ser frem til, at skulle se Borgen i aften. Følger I med i serien? Jeg elsker de perioder, hvor der er en dansk serie, at følge om søndagen.
Husk forresten, at I kan følge mig på Instagram (@juliemonberg), hvor jeg forholdsvist ofte poster billeder fra min hverdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *