Anbefalinger,  Ansigt & hud,  Skønhed

EN SNAK OM HUD OG DERMAROLLING

Dermarolling
Indlægget er sponsoreret af Akupunktur Kolding

Jeg har tidligere skrevet om mit forhold til min hud i ansigtet – et forhold, der desværre ikke er godt. Det er dog – heldigvis – blevet bedre end det var her for lidt over to år siden (og læs så lige om den ultra uforskammede kvinde, jeg mødte – jeg får det helt skidt, når jeg genlæser indlægget og “genoplever” episoden). Jeg lider ikke længere af akne, men aknen, jeg kæmpede med, har desværre efterladt ret tydelige spor, hvis I spørger mig. Jeg har en del dybe ar og min hud er generelt ujævn – det er altså ikke ligefrem kønt. I hvert fald er det noget, jeg selv lægger utrolig meget mærke til, måske også for meget?!

Uanset hvad er det et faktum, at arrene i den grad er generende for mig – de gør jo selvfølgelig ikke ondt, men mine øjne zoomer konstant ind på dem, når jeg kigger mig i spejlet eller ser mig selv på billeder. Og for at det ikke skal være løgn, så tænker jeg ofte på, hvor jeg placerer mig i forhold til personer omkring mig – i den ene side af mit ansigt er arrene nemlig værre end i den anden. Så ja, de ar og den ujævne hud er noget, jeg er ultra bevidst om, og det er helt ærligt lidt (læs: meget) anstrengende. Jeg ville ønske, at jeg kunne have et 100% afslappet forhold til mit ansigt … om ikke 100% så i det mindste bare 90%.

KOLLAGEN INDUKTIONSTERAPI

Da min tidligere akupunktør, Susan, skrev til mig og spurgte mig om, om jeg kunne være interesseret i at afprøve og blogge om en ny behandling, hun er blevet uddannet i at udføre, som blandt andet er god til behandling af ar, tøvede jeg ikke med mit svar. Selvfølgelig ville jeg det! Behandlingen hedder “Kollagen induktionsterapi” også kendt som micro-needling eller dermarolling, som mange af jer sikker allerede kender eller har hørt om.

Kort fortalt er behandlingen en anti-aging behandling, fordi den sætter gang i produktionen af proteinerne kollagen og elastin. Hudens kollagen- og elastinniveau falder med alderen, men er afgørende for opretholdelse af en fast, smidig og glat hud. Produktionen af disse proteiner stimuleres derfor ved brug af en dermaroller, der med sine næsten 200 0,50 mm lange (eller skal vi sige korte) nåle prikker et hav af huller i huden. På den måde igangsættes en naturlig helingsproces i huden og kollagen- og elastinniveauet øges. Susan fortalte, at det er bevist at blot én enkelt behandling, kan øge kollagenniveauet med hele 1000% – det er alligevel en del, var?

Ikke alene sætter behandlingen gang i en helingsproces, den forbedrer også hudens evne til at absorbere produkter, hvilket betyder, at produkterne kan trænge dybere ind i huden og på den måde virke mere effektivt. Det vil sige at de aktive ingredienser i de naturlige White Lotus-produkter (se billedet nedenfor), som Susan benytter, bidrager mere effektivt til hudens genopbygning.

White Lotus produkter

Susan, der har klinikken ‘Akupunktur Kolding – akupunktur og traditionel kinesisk medicin’, er yderst professionel i arbejdet med dermarolleren og jeg mærkede med det samme, at jeg var i gode, blide og professionelle hænder. Hun ved, hvad hun laver og det er så tydeligt, at hun vil sine kunder det bedste. Hun ønsker virkelig at hjælpe og hun brænder for dét arbejde, hun udfører.

HVORDAN FOREGIK BEHANDLINGEN?

Men hvordan føles dermarolling, hvor huden gennemhulles af lige knap 200 nåle? Hvis I spørger mig, så er svaret, at det føles rart. Det er en svag og nærmest lidt kildrende prikken på huden, som på ingen måde gør ondt – det synes jeg er vigtigt at understrege. Det må i hvert fald ikke være frygten for, om det gør ondt, der holder én tilbage for at få en behandling.

Når huden “punkteres”, som den gør, er for- og efterarbejdet afgørende. Susan startede derfor med at fjerne min make-up og rense huden med White Lotus-produktet “White Tea & Ginseng Anti Aging Cleanser”, hvorefter hun påbegyndte behandlingen med jaderullerne, som stimulerer blod- og lymfecirkulationen i ansigtet. På mig virkede det vildt afstressende og samtidigt opkvikkende med de kølige jaderullere på huden. Faktisk var jeg så heldig også at få en jaderuller foræret af Susan – den kommer jeg helt sikkert til at bruge ofte fremadrettet. Det er så skøn og opkvikkende en følelse!

Jaderolling

Herefter “desinficerede” Susan huden med White Lotus-produktet “Holistic Microneedling Pre Treatment Spray” og startede den systematiske behandling med dermarolleren. Behandlingen blev i mit tilfælde afsluttet med “Organic Scar Serum”-produktet, som jeg også fik med hjem og som jeg nu nyder at bruge hver morgen og aften #hverdagsluksus

Dermarolling Dermarolling Dermarolling

Efter behandlingen var min hud en smule rød, men det fortog sig faktisk allerede inden, jeg havde sagt farvel til Susan – det til trods for, at jeg har en meget sensitiv hud. Da jeg gik derfra havde jeg resten af dagen en følelse af, at min hud var friskere at se på end nogensinde før.

HVILKEN EFFEKT HAVDE BEHANDLINGEN?

For virkelig at kunne udtale mig om, om behandlingen har en reel effekt på akne-ar, vil det selvfølgelig være nødvendigt med en fuld behandling, der tæller seks gange fordelt på 12 uger. Men alligevel vil jeg faktisk mene, at jeg efter blot én behandling kan se at min hud generelt har fået mere glød, hvilket i sig selv er meget positivt! Jeg vil uden tvivl fortsætte med at anvende White Lotus’ “Organic Scar Serum”-produktet på daglig basis og jaderulleren, når jeg føler, at min hud har behov for et boost.

Som krølle på halen i det her lange indlæg (hatten af hvis I er kommet igennem), vil jeg takke Susan for en virkelig skøn, venlig og professionel behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Susan som behandler. I finder hendes hjemmeside lige her, hvor I selvfølgelig kan læse mere om netop dermaroller-behandlingen, men også de andre behandlinger, hun tilbyder.

Er I nogle, der ligesom jeg, kæmper med dumme akne-ar, der måske påvirker jeres selvværd alt for meget og er der måske nogle af jer, der har været så heldig at finde en behandling eller et produkt, der har haft en positiv effekt på arene … og dermed selvværet? Del endelig jeres historie

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *