Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

EN WEEKEND MED TO BARSELSBESØG

Dahlia Georginer

[ På vej til søndagens barselsbesøg plukkede Jesper og jeg den fineste buket georginer, som vi forærede til de nybagte forældre ]

Hej folkens. Det er mandag – en grå én af slagsen, hvis man kigger på vejret. Nu er efteråret vidst på vej og jeg startede derfor morgenen med at tænde stearinlys. Jeg elsker det. Weekenden har været virkelig fin og fyldt med skønne barselsbesøg, hvor vi har mødt to nye yndige piger.

Lørdag mødte vi endelig Jespers lille niece, Johanne. Det er altså noget helt særligt, når der kommer et nyt familiemedlem til familien. Hun lå i soveværelset og sov, svøbt i et lille hjemmestrikket uldtæppe, da vi stak snuden forbi, og endnu engang blev jeg overvældet over, hvor bittesmå spædbørn er. Hun så så petit ud, da hun lå dér i den store seng. Jesper var helt opslugt af sin fine, sovende niece og stod længe og beundrede hende og hendes skønne og sjove mimik. Det var helt tydeligt, at hans beskyttertrang overfor hende, trådte ind med det samme – fluerne i soveværelset kunne bare lige vove på at sætte sig på Johannes kønne ansigt! Og lige dér i øjeblikket måtte jeg hanke op i mig selv for ikke at fælde en tåre ved tanken om, at han lige om lidt er far til vores datter. Dét er lykke!

Søndag fik vi lov til at sige hej til min veninde og hendes kærestes yndige Lily. De er, i modsætning til Jespers søster og svoger, der er 3. gangsforældre, 1. gangsforældre, og det var virkelig overvældende og dejligt at få et par timer hos den lille nybagte familie. Lily, der er så lille og fin, sov på sin fars bryst, mens vi drak kaffe, spiste Toffifee og snakkede om dét at blive forældre for første gang, fødslen og min forestående fødsel, huskøb og amning. Snakken gik lystigt og det blev meget virkeligt for Jesper og jeg, at det er os, der om 2 måneder (!) står famlende, usikre, smask forelskede og trætte med et lille spædbarn i armene, som vi skal gøre vores bedste for at passe på resten af vores liv. Selvom det blev virkeligt, er det stadig uvirkeligt! Hvis det giver mening?!

Hvordan har I tilbragt weekenden?

Husk at I lige nu har muligheden for at vinde et gavekort til Miinto. Smid et lod i puljen lige her.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *