Ferie,  Shopping

Et absolut must

For mig er en stak nye magasiner et must, når jeg skal holde ferie og slappe af, og jeg tillader altid mig selv at købe stort ind af mine yndlingsmagasiner lige inden jeg trykker på ferieknappen. Jeg har sågar oplevet at en ekspedient, der hvor jeg køber mine magasiner, spurgte mig, da jeg lagde stakken af blade på disken, om jeg skulle på ferie – og ganske rigtigt, det skulle jeg! Det var åbenbart tydeligt, at det var derfor jeg “handlede”. Den oplevelse må da også betyde, at jeg ikke er den eneste, der køber en kæmpe stak magasiner, inden ferieafgang. Der er efter min mening heller ikke noget så afslappende og lækkert, som at åbne et nyt blad og bladre de kulørte sider igennem og blive inspireret – så er det ferie! Og denne gang var ingen undtagelse – inden jeg vendte snuden mod syd, var jeg forbi min lokale magasinforhandler og købe et par favoritter. Cover må være mit absolutte yndlingsmagasin og dette nummer, der prydes af smukke og inspirerende Elin Kling, var dét jeg greb som det første, og dét jeg har glædet mig allermest til at skulle bladre igennem og læse. Faktisk har jeg det stadig til gode, da jeg har brugt de forrige feriedage på at læse sidste bog i Fifty Shades trilogien færdig. Jeg har nu læst sidste ord af trilogien og savner allerede både Mr. Grey og Ana – til gengæld har jeg nu en masse lækre magasiner at give mig i kast med! Hvilke magasiner er jeres favoritmagasiner, og køber I lige som jeg alle jeres yndlingsblade inden I påbegynder en ferie?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *