ET STARTSKUD

The Kinfolk Home

Halla! (Ja, SKAM-feberen mærker jeg selvfølgelig også … apropos dét; er det virkelig sandt, at der ikke kommer flere sæsoner efter sæson 4? Ih). Nå! Det er efterhånden alt for sjældent, at jeg tjekker ind her på domænet og det er altså ærgerligt. Jeg føler lidt, at bloggen pt. kan sammenlignes med en spøgelsesby. Og det er der altså ikke noget hyggeligt over. Jeg har lyst til at den skal sprudle af liv og netop være hyggelig at besøge!

Jeg er også ved at være dér i min barsel, hvor jeg har lyst til og ikke mindst har brug for, at få lidt andet indhold i hverdagen end “bare” Frida. Forstå mig ret, der er intet bedre end Frida og jeg elsker at tilbringe min tid med hende. Og det er også virkelig trist, at jeg snart kan se enden på min barsel. Men jeg har brug for mere, og det er jeg ret sikker på, at alle der selv har gået på barsel eller går på barsel, kan genkende.

Jeg ved, at bloggen kan give mig energi. Det gør den, når jeg er inde i gode skriveperioder. Og så bliver jeg altid topmotiveret, når I begynder at give lyd fra jer i kommentarfeltet. Men I kan selvfølgelig ikke give lyd fra jer, når der ikke er noget nyt at kommentere på. Så simpelt er det! Det er mig, der kan tilføre liv til bloggen igen. Og det skal ske.

De seneste mange måneder har jeg været ret fraværende og jeg er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal få startet op igen … hvor skal jeg tage fat? Jeg har en del, jeg gerne vil dele med jer. Blandt andet skal vi om et par måneder holde indflytter- og navngivningsfest i vores have – måske I har lyst til at følge lidt med i forberedelserne? Måske I selv skal holde en sommerfest og har lyst til at få lidt inspiration?

Derudover sker der hele tiden lidt nyt i vores hjem og jeg er blevet lidt af en haveelsker. Dét har jeg også lyst til at dele med jer. Vi kan f.eks. snart tage den første agurk fra vores drivhus og de stribede rødbeder vokser med hast i vores højbede. Vores terrasse tager også form – vi har købt havemøbler og én af vores tilbygninger er blevet malet. Måske I kunne tænke jer, at komme med på en havetur?

I skal selvfølgelig også med til Sydfrankrig igen i år, hvor vi skal tilbringe 3 uger (øj, hvor jeg glæder mig). Vi har besluttet at køre hele vejen med Frida og det er jeg altså lidt spændt på. Men flybilletter + billeje kunne bare ikke betale sig. Når ferien er slut er min barsel også slut. Frida skal starte i dagpleje (forhåbentligt får vi en plads til den ønskede tid!) og jeg skal i gang med jobsøgningen. Yiks! Der kommer med andre ord til at ske en hel masse det næste halve års tid og jeg forudser, at der bliver en hel del hverdagstrummerum at skrive om. Hvordan bliver vores hverdag?

Og i forlængelse heraf har jeg selvfølgelig en hulens masse morlivstanker, som jeg også har lyst til at få sat ord på. Frida er det bedste, der nogensinde er sket og det er en gave (men jo også en omvæltning) at være blevet forældre til en så vidunderlig lille størrelse (: Det kan jeg love jer, at jeg kommer til at skrive meget mere om det næste stykke tid!

Nu vil jeg fyre det her indlæg afsted til jer og lade det blive startskuddet på et flow af skriblerier. Jeg glæder mig og håber, at I stadig er med mig. Kliché; det er jo jer, der gør det ekstra sjovt!

Er der nogle emner, I har lyst til at jeg tager fat i, store som små? I må hellere end gerne kaste ideer i min retning

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *