Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

Et tak og endnu en overspringshandling

Først og fremmest vil jeg sige velkommen til alle de læsere, der er kommet til på det sidste. I forstår slet ikke hvor meget det glæder mig, hver gang jeg ser, at jeg har fået bare én ny læser. Det er sindsygt prisværdigt, at I har lyst til at følge mig, og det skal I have et stort tak for! I må love mig, at I henvender jer, hvis I har ideer eller ønsker til indlæg, så skal jeg forsøge at opfylde dem.
I dag burde jeg have skrevet eksamensopgave, men aldrig har jeg da været bedre til at finde på overspringshandlinger end jeg er i denne her tid! Faktisk ret forfærdeligt, hvis jeg selv skal sige det. Problemet er nok, at der stadig er masser af tid at løbe på – se dét er farligt! ;-) I dag har jeg formået at shine stuen op sammen med min kæreste – vi svingede forbi Søstrene Grene og ILVA (sikke mange friheder man får, når man pludseligt er bilejer) og fandt nogle ret fine ting, der komplimenterer de nye puder fra HAY rigtig godt. Jeg er virkelig vild med det nye look i stuen – aldrig har det været så hyggeligt, som det er nu! Lige nu nyder jeg at sidde i stearinlysenes skær med benene oppe i sofaen, et tæppe over mig og en kop te i hånden. Hvad bruger I jeres aften på?
Jeg har forresten modtaget en fin ting med posten i dag, som jeg lover jer, at jeg viser jer senere i aften. Jeg føler selv, at jeg har gjort et godt lille kup!

2 Comments

 • Sanne Nørbjerg

  Jeg ved ikke, om du har lavet det før, men jeg vil rigtig gerne se et indlæg med billeder af din lejlighed :-)Det er så inspirerende at se, hvordan andre indretter!

  Knus Sanne
  kunsanne.blogspot.dk

  • Julie

   Det er en god idé, og jeg har faktisk også selv lejet med ideen. Det eneste jeg synes er lidt svært og ærgerligt, er, at lige præcis sådanne ting er så svære at vise ordentligt på billeder, men jeg vil alligevel gøre et forsøg og inden længe lægge et indlæg op med billeder af mit hjem (-: Måske det ender med små deltaljebilleder – time will show (-:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *