Bolig,  Boliginspiration,  Interiør,  Ønsker,  Shopping

FÅ 25% PÅ ALT HOS JUSTSPOTTED

JustSpotted plakater


| 1. ‘FRØ’ plakat her | 2. ‘BARNDOMMENSGADE’ plakat her | 3. ‘PANDA’ plakat her | 4. ‘POPPY FLOWER’ plakat her | 5. ‘FLØDEBOLLER’ plakat her | 6. ‘THE SLEEPY MOON BEAR’ plakat her | 7. ‘NO MORE WAITING #01’ plakat her | 8. ‘ELEPHANT RIDING’ plakat her | 9. ‘WILD OWL’ plakat her | 10. ‘HVIS DU SER EN KROKODILLE’ plakat her |


Vi skal så småt til at i gang med et lille babyhjørne herhjemme og derfor blev jeg ret begej-stret, da jeg i morges scrollede igennem mit Facebook-feed og blev mødt af en rabatkode til JustSpotted, der giver 25% på alle varer (både plakater og rammer). Rabatkoden SUMMER25 gælder fra i dag den 24. august og til og med den 26. august, så hvis I er på udkig efter lidt nyt til væggene, er det det helt rette tidspunkt at slå til på.

PLAKATER TIL BABYHJØRNET

Jeg vil gerne have én eller to fine “baby-relaterede” plakater til at hænge i babyhjørnet og derfor susede jeg forbi JustSpotted med rabatkoden i “hånden” og bladrede igennem det store udvalg af plakater, som JustSpotted tilbyder. Der er virkelig mange fine plakater, så jeg har endnu ikke besluttet mig for hvilken eller hvilke, jeg skal klikke hjem. Men det er næsten dumt ikke at benytte sig af tilbuddet, når nu jeg ved, at jeg før eller siden skal købe et par, ikke?

Jeg er ikke til de alt, alt for “barnlige” plakater, da jeg hurtigt synes, det kan blive lidt for pussenusset. Desuden skal babyhjørnet indrettes i den ene ende af vores soveværelse, og plakaterne skal derfor også passe til resten af rummet. De 10 plakater, jeg har udvalgt og set mig lidt varm på, synes jeg, er et godt bud på nogle ikke alt for sukkersøde baby-/børne-plakater, som alle vil være rigtig fine i et kombineret sove-/babyværelse.

Har I en favorit eller to blandt de 10 plakater? Eller har I udset jer én af de andre plakater eller rammer fra JustSpotted? Måske I har lyst til at dele et link til den eller de plakater, I har lyst til at få 25% rabat på (:

Indlægget indeholder affiliatelinks.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

 • Lisbeth

  Jeg har simpelthen sendt så mange længselsfulde blikke efter Pandaen! Min kæreste og jeg vurderede længe frem og tilbage, om vi var mest til den eller til tukanen “Birdy”, haha. Hvis jeg rent faktisk skulle vælge børnevenlige plakater, så kunne jeg virkelig også godt forelske mig i de geometiske dyr som frøen ovenfor. Der er noget super fint over dem :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Julie Monberg

   Pandaen er så cute! Og det samme er “Birdy”. I er da nødt til at købe én af dem, nu hvor der er rabat ;)
   Ja, ikke? – de er nemlig ret fine! (: Og så kan jeg godt lide, at de er så simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *