Ferie,  Tankemylder

Farvel til sommerferien og hej til studiet

Sommerferien er slut! Og om en halv times tid sidder jeg igen på skolebænken. På én gang både savner jeg sommeren og glæder jeg mig til hvad der venter mig det kommende semester, der er mit første semester på min kandidatuddannelse. 

Jeg er altid en smule utryg, når jeg skal til at springe ud i noget nyt, og jeg ser derfor frem til, at den første dag er skudt i gang. Jeg ser frem til at møde mine medstuderende, som jeg skal følges med de næste to år.  

Blot et kort hej herfra inden jeg bevæger mig ud i regnen (øv!) og mod Universitetet. Billedet er i øvrigt fra de tre uger jeg tilbragte i det sydfranske – tag mig tilbage!

Vinker I, ligesom jeg, i dag også farvel til sommerferien og hej til studiet?

4 Comments

 • Lullumut

  Held og lykke med det hele :-)
  Jeg blev selv færdig med min uddannelse i juni, så jeg glæder mig ret meget til at nyde fritiden i efteråret :-)

  • Julie

   Tusinde tak skal du have!
   Hehe, det kan jeg nu godt forstå – hvad skal du så i gang med, når du har nydt fritiden lidt? (-:

 • www.fashionlab.dk

  Jeg håber at du har haft en god første skoledag :)

  Jeg har skulle skifte hold i år, og jeg var derfor også en lille smule spændt på at starte i dag. Heldigvis er jeg ikke i tvivl om, at jeg er kommet ind på et fantastisk hold, og jeg glæder mig til at lære dem at kende, når holdtimerne starter i næste uge :)

  • Julie

   Mange tak – min første skoledag var rigtig god (-:

   Fedt! Det er skønt, når man har den følelse af, at holdet man er havnet på er rigtig godt! Jeg har det på samme måde med mit hold – god følelse. Og når førstehåndsindtrykket er godt, så kan man nok godt satse på, at resten af tiden kun bliver en positiv oplevelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *