Ansigt & hud,  Nye køb,  Skønhed

FERIEKLAR MED NORDICTAN

NordictanNordictanNordictan

I dag gik det op for mig, at jeg faktisk skal have min vinterblege krop iført en bikini på mandag. Yiks yiks yiks – jeg foreudser allerede et blik, som det her. Jeg synes, at den (kroppen) fortjener at blive hjulpet bare en lille smule på vej. Så efter at have færdigskrevet et afsnit til specialet, bevægede jeg mig mod Matas. Jeg gik derfra med denne selvbrunerspray fra Nordictan – den er nu på og igang med at gøre sit arbejde.

JEG ER SELVBRUNER-NYBEGYNDER

Jeg frygter, at jeg ligner én, der er pakket ind i et seriøst camouflagemønster, når jeg vågner i morgen. Det skulle meget gerne IKKE ske. Når jeg har den lille frygt, er det fordi, at jeg er seriøst nybegynder på selvbrunerområdet – jep, det er første gang, at jeg kaster mig ud i at anvende selvbruner. Tidligere har jeg én enkelt gang prøvet spraytan, men der var arbejdet ligesom overladt til en professionel og jeg følte, at jeg var i trygge hænder. Jeg er på ingen måde ligeså tryg ved mine egne evner til at påføre den (gennemsigtige) selvbruner jævnt. Time will show – i morgen bliver sandhedens time. Jeg krydser fingre for, at det går godt, jeg har i hvert fald fuldt anvisningen og instrukserne fra Nordictan.

JERES TIPS OG TRICKS TIL SELVBRUNER

Hvad er jeres erfaring med selvbruner? Og har I en favoritselvbruner? Som sagt er jeg helt ny på området og jeg havde heller ikke rigtig nogen anelse om hvilken selvbruner, jeg skulle gå efter, da jeg stod overfor de mange valgmuligheder. Men jeg valgte Nordictan-selvbruneren fordi, den er svanemærket, der fulgte en fordelervante med (jeg havde brug for alt den hjælp, jeg kunne få) og fordi, at jeg er stødt på den flere steder. Del endelig ud af jeres personlige erfaringer med selvbruner – måske kan vi sammen blive lidt klogere på området (nok særligt mig) (:

Jeg vil lige minde jer om min Søstrene Grene-giveaway, som I stadig kan nå at deltage i. Vinderen trækkes d. 1. april 2015. Deltag lige her.

3 Comments

 • Line

  For et par måneder siden valgte jeg, at skippe solariet og bruge selvbruner.

  Jeg var derfor også helt ny på området, og startede ud med to forskellige produkter blandt andet denne som du har købt. Dertil købte jeg en vildt dyr fra Magasin, som jeg har reageret allergisk på flere gange, øv.

  Denne her fra Nordictan er virkelig god, og jeg har aldrig oplevet nogle problemer med den. Der har været lidt skjolder i mit ansigt, da jeg holdt pause fra den i et par uger. Den er klart min favorit!! I dag kan jeg på ingen måde leve uden den selvbruner – den giver altså bare den lille ekstra med lidt kulør :-)

  • Julie Monberg

   Det siger altså lidt om, at det ikke altid nødvendigvis er de dyre produkter, der er bedst!

   Jeg er virkelig også overrasket over hvor fint det ser ud. Jeg var vildt nervøs for at kigge mig selv i spejlet her til morgen, men jeg blev positivt overrasket. Og hvor er det bare skønt at få lidt farve (: Jeg tror også, at jeg ender med at blive en lille smule afhængig af den her selvbruner; at få lidt kulør gør virkelig en kæmpe forskel (: Herligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *