Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

FIRE DAGE TIL TERMIN

Gravid

Vores lille fidus kan vitterligt komme, hvornår det skal være. I fredags gik jeg ind i 40. graviditetsuge og jeg har dermed termin på fredag. Wauw, hvor blev tiden lige af? Jeg husker det som var det i går, at Jesper og jeg stod og kneb øjnene sammen for at fokusere på den usandsynligt svage lyserøde streg, der viste sig på graviditetstesten – tydelig eller ej; der var en streg. Den nat sov jeg ikke. Jeg var lykkelig, enddog stadig usikker på om det nu virkelig kunne passe, at jeg var gravid. Morgenen efter tog jeg endnu en test med samme positive resultat og det begyndte stille og roligt at gå op for mig, at den nok var god nok.

I dag har jeg været gravid i 276 dage og glæder mig over, at Jesper og jeg inden længe skal møde det lille menneske, jeg har haft helt tæt på mig de seneste ni måneder. Jeg kan slet ikke vente, til hun melder sin ankomst, og med kun fire dage til termin, er jeg begyndt at blive lettere utålmodig. Det er en underlig situation at befinde sig i – jeg er, nu mere end nogensinde før, ultra opmærksom på alle min krops signaler; er der noget, der føles anderledes? Hvornår og hvordan viser de første fødselstegn sig? Det er første gang, jeg befinder mig i situationen, og jeg aner ikke, hvad jeg kan forvente! Jeg er spændt, længselsfuld og en smule nervøs. Men mest af alt glæder jeg mig bare ubeskriveligt meget til at møde vores datter … forhåbentligt lige om lidt.

Fysisk er min krop træt og godt brugt! Det er ved at være tungt og jeg sover elendigt om natten. Dagene bruger jeg derfor på at slappe af, så jeg forhåbentligt har bare lidt energi til fødslen. Jeg forsøger at nyde, at jeg har mulighed for at se en film, læse en god bog, tage en middagslur og drikke en varm kop te eller kaffe. Det bliver der formegentligt snart lavet lidt om på, så selvom dagene op mod termin snegler sig afsted og jeg mest af alt ønsker, at fødslen går i gang her og nu, så forsøger jeg at nyde den sidste tid, hvor vi “bare” er Julie og Jesper. Men hold nu fast, hvor jeg glæder mig til, at vi inden længe er tre <3

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *