Fitness,  Tankemylder

Fitnessinspiration

Source: Fitspiration, Fit Skinny and Healthy, Fotballfrue og Fuckable Food.
Min træning har været mere eller mindre på standby den sidste halvanden ugen på grund af sygdom. Derfor ser jeg i den grad frem til at komme i gang med træningen igen på mandag. Selvom jeg ikke har trænet fast i mere end 2-3 måneder, kan jeg allerede mærke, at jeg mangler det, når jeg som nu har været begrænset på grund af sygdommen. Det er en god følelse! Tænk, at jeg faktisk kan glæde mig til at skulle ned i træningscenteret igen – det er fedt! Desuden har jeg jo fået nyt træningstøj, og jeg glæder mig sindsygt til at skulle hoppe i det på mandag, når træningen igen kalder! Nyt træningstøj er jo voldsomt motiverende og tilfredsstillende.
Jeg finder stor træningsinspiration fra diverse blogs, instagramprofiler og tumblrs. Det er for mit vedkommende en virkelig stor motivation at følge andre træningsglade personer, der går op i træning og en sund livsstil. Hvad er jeres forhold til motion/fitness og sund mad, og hvor finder I jeres motivation?

4 Comments

 • Nanna Says

  Jeg ville ønske, at jeg kunne fortælle om, hvor ofte jeg træner hver uge, men må indrømme, at det for tiden mest bliver til den daglige cykeltur på 10 km (frem og tilbage) for mig.. Og så nogle obligatoriske mave- og rygøvelser før sengetid ;-)
  Af mad sørger jeg bare for at spise godt af de sunde madvarer jeg rent faktisk elsker, såsom rugbrød, gulerød og mandler etc. Men så er jeg samtidig lidt af den holdning, at jeg ikke ville have noget imod at tage et kilo eller to PÅ, så jeg propper mig ellers med en masse sundt fedt! Hehe

  Men jeg elsker også den slags inspirationsbilleder. Selvfølgelig af de veltrænede kroppe til at give én et “skub” ud ad sofaen, men også virkelig meget billeder til god madinspiration!

  • Julie

   En daglig cykeltur på 10 km er da i den grad også værd at tælle med! Hehe, det lyder som om, at du “følger” en meget god madplan, der passer lige netop dig, og som du faktisk er glad for (-:

   Lige præcis – jeg er også helt vild med billeder til god madinspiration; de er mindst lige så inspirerende, som billederne af de veltrænede kroppe (-:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *