Hverdag & eventyr,  Nye køb,  Shopping,  Tankemylder

FLORA FRA ROYAL COPENHAGEN

Royal Copenhagen FloraRoyal Copenhagen Flora

Jeg knuselsker Royal Copenhagen! Faktisk så meget at jeg i sin tid valgte at skrive bacheloropgave om den eventyrlige virksomhed. Derfor er jeg selvfølgelig også én af de kvinder, der år efter år ønsker sig stel fra Royal Copenhagen i både fødselsdagsgave og julegave. Jeg bliver aldrig træt af det og jeg har efterhånden en pæn samling af Blå Mega Riflet og Hvid Riflet. Julestellet Stjerne Riflet Jul begyndte min kæreste og jeg at samle på sidste år, og den 1. december tilføjer vi to yderligere stelsæt til samlingen. Sidste december indgik vi nemlig dén aftale, at vi hvert år starter december måned med at foræret hinanden otte steldele (to sæt) – vores samlede adventsgave til hinanden.

MINE FØRSTE FLORA STELDELE

Jeg har ikke fået nok af de smukke stel endnu, og det tvivler jeg på, at jeg nogensinde får. I lang tid har jeg ønsket at begynde at samle på Flora-stellet, men min kæreste har sat foden i; vores samling af de andre stel skal fuldendes, inden vi kan begynde at samle på et nyt stel. Og hans pointe er jo god nok, meeen. Heldigvis havde min søde veninde opfanget, at jeg virkelig drømte om Flora-stellet, og hun forærede mig den fineste lille mælkekande i fødselsdagsgave. Jeg blev simpelthen så glad for den gave, og skyndte mig hurtigt at bestille den smukke Magnolia-kop fra Flora-stellet hjem, som jeg har hentet i dag. Så har jeg da i det mindste et lille te- og kaffesæt til mig selv, som jeg virkelig vil nyde at bruge! Og så vil jeg glæde mig til dén dag, hvor vi for alvor kan begynde vores Flora-samling.

Er I også helt forelskede i Royal Copenhagens stel? Og hvilke stel samler I på?

Royal Copenhagen Flora

6 Comments

 • Line

  Hvor er det fint! Jeg elsker også Royal Copenhagen, og vi har en del forskelligt. Vi har Contrast krus (som jeg er vild med og drikker the/kaffe af dagligt), Blå mega mussel tallerkener i aftensmadsstørrelse, Hvid riflet i frokosttallerkenstørrelse og Blå riftler i dybe tallerkener.

  Udover stel har vi skåle (historisk mix sæt), et fad i Hvid riflet, en kande i Hvid riflet og en i Blå mega mussel og endeligt multikopper i Blå elements.

  Jeg drømmer om at tilføje forskellige tallerkener, fade og skåle til samlingen, da jeg er vild med at mikse de hvide og blå nuancer. Musselmalet må være noget af det næste, der skal tilføjes.

  For helt nyligt fik jeg også to smukke lysestager af min farmor med juleprintet på, hvoraf den ene bliver årets kalenderlysstage. Jeg glæder mig helt vildt til at tænde det!

  /Line

  • Julie Monberg

   De hvide og blå nuancer er simpelthen så fine at mikse. Jeg mikser selv Blå Mega Riflet og Hvid Riflet, og vil gerne tilføje dele fra Prinsesse-stellet. Det er så yndigt! Man kan blive ved ;) Og det er dét, der er fedt (:

   Åh hvor lyder de bare fine de lysestager, du har fået af din farmor. Dem må du nyde i juletiden (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *