Fitness,  Tankemylder

Fotballfrue

Source: Fotballfrue.
Godmorgen piger. Jeg håber, at I alle er bekendte med denne power-woman – norske Caroline, der står bag bloggen Fotballfrue. Hvis ikke, synes jeg bestemt at I skal kigge nærmere på hendes blog. Jeg har efterhånden fulgt hende i mange år, og jeg tror faktisk at hun er den blogger, vis indlæg jeg hver dag ser allermest frem til. Hun oser af energi, overskud, sundhed, glæde og generel velvære, og det er dybt inspirerende. Hun er inspirerende på så mange områder – både mht. fitness, fitnessudstyr, mad, hverdagsliv, skønhed osv.. Hun er uden tvivl en kæmpe motivationskilde for mit vedkommende – måske oven i købet min allerstørste motivationskilde, og jeg bliver fyldt med energi, når jeg læser alle hendes positive blogindlæg. Hun giver mig blod på tanden, særligt i forhold til træning. Hvem eller hvad er jeres største motivationskilde, i forhold til træning, sundhed og velvære? Jeg ønsker jer alle en skøn dag. Jeg vil – oplagt nok – pakke fitnesstasken og springe afsted til fitnesscenteret, inden bachelorskrivning og forelæsning.

4 Comments

 • Christine Bonde

  Jeg har også fulgt hende et godt stykke tid men gør det udelukkende pga. hendes trænings- og kostindlæg – modemæssigt er hendes stil nemlig overhovedet ikke mig. Men jeg er virkelig imponeret over hvor sej en løber hun er og så er der nogle gange et par øvelser man lige kan lure hende af ;-)

  • Julie

   Ja, modemæssigt er hende og jeg også langt fra hinanden. Men jeg er alligevel fascineret af, at hun altid er så velklædt og velplejet (-:

   Lige præcis – de er nemlig nogle fine øvelser ind i mellem, og det er jo værd at tage ved lære af ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *