Babyhulen,  Hverdag & eventyr

FRA PLANTESKOLE TIL BABYSHOWER

Babyshower Babyshower

Selvom det i dag er tirsdag og weekenden længe er ovre, vil jeg alligevel lige skrive lidt om netop weekenden. Det var nemlig én af de rigtig gode! Lørdag skulle være en rigtig Jesper-og-Julie-kvalitetstidsdag … troede jeg.

Vi havde aftalt at starte lørdagen med at køre på planteskolen for at købe et par små træer, der skal pynte ved vores hoveddør i juletiden. Efter, jeg havde været i et hurtigt bad, taget lidt creme i ansigtet og vi havde drukket morgenkaffen, kørte vi som aftalt afsted klokken 10. Sharp! Jesper var ret opsat på, at komme ud ad døren på slaget 10, simpelthen fordi han glædede sig så meget til vores planteskoletur. Vejret var mildest talt elendigt – ruskende, regnende og koldt, men humøret var højt og vi trodsede regnen. I silende regn fandt vi efter lidt søgen to fine små grantræer til vores hoveddør, vi betalte, sprang ind i bilen og skruede op for sædevarmen. Vi lignede mest af alt to druknede mus, og vi blev enige om, at varm kakao med flødeskum og nybagte boller med tandsmør var på sin plads. Derfor kørte vi forbi Brugsen på hjemvejen – vi gav os god tid og fik handlet ind til en rigtig hyggelig regnvejrsdag.

Da vi trillede ind på vores vej, undrede jeg mig over, at der holdte så mange biler parkeret … de holdte ikke kun på vejen, men også i vores indkørsel? Jeg troede, de hørte til naboen, og skulle faktisk lige til at udbryde noget ala: “Hvad bilder de sig egentlig ind? De kan da ikke invadere vores indkørsel, bare fordi den er stor og bred?!”. Jesper griner og siger: “Jamen skat, det er jo fordi, alle dine veninder er på besøg i dag!”. SURPRISE!

Og wupti så tog lørdagen lige en fuldstændig uventet drejning. Jeg blev overrasket med det fineste babyshower af alle mine dejlige veninder, og jeg blev virkelig taget med bukserne nede. Jeg havde på INGEN måde lugtet lunten og troede vitterligt ikke, at jeg ville blive surpriset med et babyshower. Jeg lignede noget, der var løgn efter vores regnfulde planteskoletur, men smilet på mine læber var bredt og stort. Og jeg følte mig så beæret og nød, at mine veninder var samlet en sidste gang inden den lilles ankomst. Mine veninder var kommet fra hele landet – Århus, København, Haderslev, Sønderborg – og diskede op med det mest overdådige brunchbord, den smukkeste kage, lyserødt pynt, fine babyrelaterede lege og betænksomme gaver. Alt sammen for mig og vores kommende lille datter. Pludseligt forstod jeg blandt andet, hvorfor Jesper pressede sådan på for at få mig ud af døren klokken 10, hvorfor han både formåede at få redt seng, lagt tøj sammen og tømt opvaskemaskine imens jeg var i bad, og hvorfor han “ikke” kunne finde flormelisen i Brugsen. Tænk at han har kunne holde masken!

Jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg har jordens bedste veninder og verdens bedste kæreste, men lige dér mindede de mig om, hvor usandsynligt gode, betænksomme og kærlige de alle sammen er. Tak for jer og tak for den dejligste overraskelse <3

Billederne fra dagen er desværre ikke de allerbedste. Jeg tror, jeg havde en smule svært ved at koncentrere mig om at få taget billeder. Men I skal alligevel ikke snydes for et lille udpluk. Billederne af den smukke kage får I i et seperat indlæg – det fortjener den! 

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Babyshower Babyshower Babyshower

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *