Ferie,  Tankemylder

France, Here I Come

Om en times tid vender jeg snuden mod det sydfranske, og jeg glæder mig. Jeg tror stadig ikke helt, at det er gået op for mig, at jeg har en ferie foran mig. Godt nok skal der læses, men ferie, dét er det nu alligevel.
Min vejrapp på min iPhone har informeret mig om, at der lige nu er 23 grader dernede, og hvis det virkelig er sandt, så er jeg meget, meget tilfreds. Men efteråret i det sydfranske er også noget helt, helt særligt – så hvis det regner, blæser og er koldt er jeg sådan set også tilfreds; det er yderst hyggeligt! Alle årstiderne har sin charme – og heldigvis for det.
Det bliver et hurtigt lille vink herfra, men jeg lover jer, at jeg får blogget en masse de næste ti dage. God aften til jer alle – jeg vil inden længe sætte mig i bilen og glæde mig til, at jeg i morgen formiddag befinder mig i Sydfrankrig.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *