Ferie,  Tankemylder

Frankrig i al dets herlighed

I morgen vender vi igen snuden mod nord – selvom jeg ikke kan forstå, at der allerede er gået hele ni dage. Tiden flyver afsted og hvor ville jeg dog ønske, at jeg kunne blive i det sydfranske lidt endnu. Men jeg skal tilbage til virkeligheden og tilbage til en uge, der byder på lidt af hvert – jeg kan blandt andet afsløre, at jeg på fredag igen vender Danmark ryggen og tager på eventyr (mere om det i et andet indlæg). Inden vi siger på gensyn til det franske, vil jeg lige dele denne billedstorm med jer – alle er billeder, som min kæreste og jeg tog i dag, da vi var et hurtigt smut forbi den lokale købmand for at købe ind til pandekager. Som I kan se viser efteråret sig her fra sin allerbedste side – farverne er hamrende smukke og når solen er fremme, viser den stadig sin stærke magt. Frankrig, for fanden hvor er du smuk, og jeg glædes ved tanken om, at vi igen ses inden året er omme! 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *