Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker,  Tankemylder

FREDAGSFAVORITTER #3 & MORTANKER

Indeholder affiliatelinks: 1. Jakke GANNI // 2. Ring SOPHIE BY SOPHIE // 3. Kimono GANNI // 4. Kjole DAY BIRGER ET MIKKELSEN // 5. Neglelak ESSIE // 6. Sko GANNI // 7. Frakke GANNI // 8. Jakke GANNI // 9. Pude BLOOMINGVILLE // 10. Træningstights FILIPPA K


Det er fredag og det er skønt! Jeg synes dog ikke, at vores morgen startede super godt. Jeg ved ikke helt, hvad der sker med Frida i de her dage, men hun er blevet så bestemt, lettere hysterisk og så har hun i den grad fundet ud af, at hun kan “bruge” gråd og tårer til at få sin vilje. Eller det tror hun. Hun forsøger i hvert fald. Men den går ikke, og hun har altså en mor, som virkelig har en kort lunte, når det kommer til hysteri. Jeg kan bare ikke ha’ det. Det fører intet godt med sig og det er så tydeligt, når hun faktisk ikke er ked af det, men bare bruger det som en del af sin “taktik”.

Det er helt sikkert helt normalt, det vi oplever. Men det er altså lidt af en “omvæltning”, når vi på ingen måde har været vant til tidligere, at Frida har grædt og været hysterisk. Det er begyndt for et par dage siden og jeg håber, at det skyldes et spring eller ét eller andet andet midlertidigt. Fordi hun virker slet ikke som dén Frida, vi ellers kender. Og hun virker ikke til at have det specielt rart, når hun er i dén der “Drama Queen”-tilstand. Det er faktisk lidt trist og gør lidt ondt at se.

Selvom jeg har svært ved at tolerere og være i den type hysteri, som indimellem overmander hende, så ved jeg jo godt, at det er fordi, der sker ét eller andet i hende, som hun ikke selv kan styre. Og det kan jeg jo ikke blive sur over. Men mødre og fædre, der har oplevet / oplever det samme, må kunne genkende den frustration, det medfører, når ens barn er svær at stille tilfreds og bryder ud i gråd og hysterianfald flere gange end godt er?! Det er frustrerende, fordi man ikke aner, hvad man skal stille op. Man aner ikke, hvad hysterien skyldes og hvordan (og om) man kan hjælpe.

Men nu skal jeg heller ikke få det til at lyde værre, end det er. Fordi det har jo trods alt kun stået på i nogle dage, og Frida er generelt verdens mildeste, gladeste og nemmeste pige. Det er måske dét, der gør det lidt ekstra frustrerende, når hun så skejer ud, som hun gør i de her dage. Jeg håber, at det er for en kort periode ♡

Nok om det. Det er weekend lige om lidt! Yay. Har I noget godt forude? Julefrokoster, sneboldkampe (med det sne, der nu er tilbage), småkagebagning, julegaveindpakning, gløgg og æbleskiver, julebanko eller noget andet godt? Vi tager hjem til mine kære forældre i aften og skal være hos dem hele weekenden. Det glæder jeg mig virkelig til. Det er rart nogle gange at komme på weekend og være væk fra sit eget hjem, hvor der altid er praktiske gøremål (:

Jeg tror, at jeg vil til at gøre “Fredagsfavoritter” til et fast fredagsindlæg – kunne det have interesse? I denne omgang fredagsfavoritter er der vidst en overvægt af items fra Ganni, men de har netop lanceret en del nyt og hold nu op, hvor er der mange smukke sager imellem. Og så har jeg netop klikket kjolen (nr. 4) fra Day Birger et Mikkelsen hjem. Hvis den lever op til forventningerne, når jeg modtager den, så satser jeg faktisk på, at det skal være årets julekjole. Den ser så smuk ud, så jeg krydser fingre! Go’ weekenden, søde mennesker.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *