Føljeton,  Hverdag & eventyr,  Ønsker,  Shopping

FREDAGSFAVORITTER #4

Indeholder affiliatelinks: 1. Kjole LOVECHILD 1979 // 2. Solbrille SOLO // 3. Strik GANNI // 4. Jakke SELECTED FEMME // 5. Børnestøvle ANGULUS // 6. Børnejakke MINI A TURE // 7. Taske DAY ET // 8. Sandal ATP ATELIER // 9. Frakke SAND


Så er det fredag! Wuhu. Har I en god weekend foran jer? Hvilke planer har I? En to-go-kaffe-slentretur hånd i hånd med jeres kæreste? Familiefødselsdag med sang og lagkage? X-factor fredag med chips og dip?

Jeg har et møde om et par timer, og derefter kan jeg byde weekenden velkommen. Det ser jeg frem til – weekend med min familie er det bedste, jeg ved. Her står den helt sikkert på X-factor i aften! Det er så hyggelig en fredagsbeskæftigelse. I morgen får vi besøg af Jespers forældre og aftenen skal jeg bruge på at fejre min søde veninde i Århus. Go’ lørdag! Søndag får vi et vennepar og deres datter til morgenmad. Det er alt for lang tid siden, at vi sidst så dem, så det bliver dejligt med en morgen, hvor pigerne forhåbentligt kan lege lidt og vi voksne kan hygge med snak og kaffe ved morgenbordet. En stille og rolig søndag morgen i godt selskab – det bliver ikke meget bedre!

Jeg forsøger jo, at gøre det til en fast ting med indlægget “Fredagsfavoritter”, så her får I et indlæg fyldt med farverige og mønstrede skønheder. Jeg har aldrig været suuuper god til mønstre og farver, men jeg øver mig i at blive bedre. Og det går meget bedre – se bare min nytårskjole! Jeg har altid været betaget af de typer, der bærer mønstre og farver, og tør slå sig lidt løs. Så jeg forsøger at gøre kunsten efter (:

I må have en fantastisk fredag og weekend. Hej ♡

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

2 Comments

 • Nadia Kaplan

  Jeg er helt vild med den “citron” kjole. Den er simpelthen så skøn og frisk.
  Det lyder som en dejlig weekend du har i sigte, jeg håber at den bliver god :)

  Rigtig god dag.

  • Julie Monberg

   Ja, er den ikke bare mega smuk?
   Jeg havde en rigtig dejlig weekend, der desværre fløj afsted med alle de planer (: Jeg håber også, at din weekend var god!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *