Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

FRIDAS MOR

Frida Done by Deer


Frida på vej i drømmeland med sin lille Done by Deer-ven i hånden


Da Frida blev født, tog jeg hende til mig med det samme og jeg blev mor i det sekund, hun kom op på mit bryst. Men det har alligevel taget lidt tid at forstå, at jeg rent faktisk er nogens mor – Fridas mor. Jesper og jeg er de vigtigste mennesker i hendes liv og den tanke er for mig virkelig stor, men jeg tror, at jeg er ved at fatte det. Hun er top afhængig af os og det er os, der er allerbedst til at give hende trøst og tryghed. Det er os, der skal skabe rammen om hendes liv og det er os, der skal hjælpe hende til at få det allerbedste liv. Det er en virkelig stor og fornem opgave. Og det er samtidigt en opgave, der er lidt svær at forstå, at man rent faktisk har foran sig.

Men ikke desto mindre er der ikke noget, jeg hellere vil, end at give Frida tryghed og i første omgang den allerbedste barndom, som hun en dag vil tænke tilbage på med varme. Jeg har selv haft en helt fantastisk barndom fyldt med kærlighed, tryghed, respekt, rum, nærvær og anerkendelse, og dét forhold, jeg har til mine forældre, ønsker jeg også, at Frida får til Jesper og jeg – et forhold, hvor man har lyst til at være sammen og hvor man finder tryghed i og stor glæde ved hinandens selskab. Vi skal kunne lide hinanden, vi skal elske hinanden, og det vil jeg gøre alt for, at vi kommer til. Også når hun bliver stor.

Frida giver mig sommerfugle i maven – sommerfugle, der vokser sig større og større for hver dag. Hun fylder mere og mere, både fysisk, men også i sin tilstedeværelse, og det gør kun min kærlighed til hende endnu større. Hun storsmiler, når jeg tager hende op af barnevognen eller vuggen, hun har lange “samtaler” med os, hun bliver stærkere og stærkere i nakken, og hun imponerer os med sin udvikling hver dag.

Det er stort at blive mor og jeg håber, at jeg kan leve op til titlen, og at Frida en dag vil sige til mig: “Mor, du er en god mor.”. Fordi det vigtigste er, at jeg er en god mor for hende! Så længe Frida synes, jeg er en god mor, så er jeg tilfreds.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Frida Done by Deer Frida Done by Deer

4 Comments

 • VenterPaaVinBlog

  Dejligt indlæg – det er jeg sikker på Frida helt sikkert vil sige. Og så bliver hun 14 og siger du er verdens værste. Og når hun så rammer de 18, og pakker flyttegrejet, at du er verdens bedste igen ;) <3

  – A

  • Julie Monberg

   Dejligt at du kan lide indlægget (:
   Jeg har aldrig selv oplevet dén periode, hvor jeg synes, at min mor var verdens værste. For mig har hun altid været verdens bedste, men jeg var nok heller ikke “slem” i mine teenageår. Det er svært at vide, hvordan Frida kommer til at opleve teenageårene og hvordan det kommer til at påvirke hendes syn på mig som mor, men jeg kan have lov til at håbe på, at hun får det med mig, som jeg har haft det og har det med min egen mor (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *