Drikke,  Hverdag & eventyr,  Opskrifter

FRISK OG LET DRINK MED CITRONSMAG

Drink Drink

Hej med jer. Jeg håber, at I har haft en god start på weekenden og at I nyder lørdagen. Jesper og jeg fejrede weekendens kommen med en drink lavet af dét vi lige havde. Det endte med et miks, der faktisk var ret vellykket og velsmagende, og jeg vil derfor lige dele opskriften med jer. Måske skal I fejre lørdagen med en god drink i aften?!

Til drinken skal du bruge følgende:

  • 2 cl. mørk rom
  • Lidt friskpresset citronsaft (+ eventuelt en citronskive til pynt)
  • 1/2 dåse Schweppes Lemon
  • 1/3 dåse øl
  • Isterninger

Smagen minder en smule om en Dark ‘N’ Stormy, hvilket jeg synes er ret positivt. Prøv den – både min kæreste og jeg er i hvert fald ret vilde med kombinationen. God fornøjelse! Vores eftermiddag og aften skal bruges i selskab med vores gode venner og deres kære datter. Os tre piger starter med at heppe på vores kære mænd, der skal spille fodboldkamp inden længe, og senere står den på Thai Take-away. Haps!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Drink

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *