FRISKPRESSET JUICE

Juice boost 1Juice boost

Godmorgen – eller skal man sige god formiddag. Jeg er lidt langsom om at komme i omdrejninger i dag, fordi jeg desværre er slået lidt tilbage af sygdom. Jeg har allermest lyst til at blive liggende under dynen og se den ene film efter den anden. Men jeg skal have færdigskrevet et lille afsnit til specialet – min specialemakker og jeg har dét mål, at kunne skrive under på specialekontrakten i starten af næste uge, og vi sidder derfor og bakser med de sidste ting, der skal forelægge inden underskriften kan sættes. Jeg satser dog på, at jeg kan få skrevet det sidste på fornuftig tid, så jeg kan nyde en eftermiddag på sofaen.

ET ENERGIBOOST

For at få skudt dagen i gang, få mig selv lidt op i omdrejninger og forsøge at bekæmpe min sygdom, så jeg kan komme med til min venindes fødselsdagsfest i morgen, startede jeg dagen i selskab med min kære juicemaskine, som jeg fik til jul. Den maskine må siges at være mit yndlings redskab i køkkenet – en friskpresset juice er virkelig lækker og et seriøst energiboost. I dag juicede jeg en masse rester, jeg havde liggende i køleskabet: 2 store julerødder, 2 æbler, 1 citron, 1 stav blegselleri, 1 bakke blåbær og cirka 3 centimeter ingefær. De ingredienser kom der ovenstående juice ud af, og den smager rigtig kraftigt og rigtig godt.

Hvad gør I for at skyde dagen godt i gang?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *