Ferie,  Tankemylder

From Crete to France

 photo 39.jpgHej ladies. Så er jeg landet i Frankrig efter en uges ferie på Kreta med min svigerfamilie. Jesper og jeg satte vores fødder i Nice lufthavn i søndags efter en lang transportdag, der startede kl. 02:00 om natten og endte kl. 17:00, da vi endelig ankom til mine forældres skønne sydfranske hus. Det er i den grad vanskeligt at flyve fra Kreta til Nice og vi måtte mellemlande i både Athen og Bruxelles. Så da vi nåede frem var vi godt trætte! 

Vi havde en dejlig uge på Kreta og glæder os over, at vi nu skal tilbringe tre uger i Sydfrankrig. Her er jo fantastisk som altid. Jeg håber, at I har haft det og har det skønt, uanset om I er på sommerferie i udlandet eller nyder det gode danske sommervejr, som jeg har hørt om. De næste par dage vil der havne et par billedtunge indlæg på bloggen med en masse stemningsbilleder fra Kreta. Jeg har en masse billeder, som jeg gerne vil dele med jer, og som jeg er nødt til at dele op i cirka tre indlæg på grund af mængden. Men hvem kan ikke bruge nogle dejlige feriestemningsbilleder? Jeg bliver i hvert fald altid helt vildt glad og varm indeni, når jeg kigger på stemningsbilleder fra diverse ferier. 

Billedet i indlægget her er fra vores mellemlanding i Bruxelles, hvor jeg var et smut forbi Starbucks og fordrev tiden med at læse i bogen “Mig før dig” (se mere i indlægget her), der i den grad kan anbefales. Jeg har netop læst den færdig! Nu vil jeg bevæge mig op på terrassen og nyde et glas rødvin. God aften!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *