Bolig,  Boliginspiration,  Hverdag & eventyr,  Interiør,  Konkurrence,  Tankemylder

GARDINER TIL VORES NYE HUS + VINDER

Gardiner


| Pinterest |


Nu er der faktisk kun én uge til, at vi får nøglen til vores nye hus. Det er altså rimelig vildt at tænke på! Flytningen kommer dog først til at foregå om to gode uger. Men det betyder at vi kun har to uger tilbage i dén lejlighed, vi har boet i de sidste 5+ år. Det er lidt underligt (på en måde lidt vemodigt) og simpelthen ikke til at forstå? Men wauw hvor jeg glæder mig! Jeg glæder mig så meget til, at vi låser døren op til vores nye hjem, som i allerhøjeste grad er beviset på, at vi tager hul på et splinternyt – og stort – kapitel i vores liv. Nyt hus, ny by og allervigtigst baby indenfor ganske kort tid. Jeg kan næsten ikke følge med. Alting sker lige oven i hinanden, men det til trods, så er jeg så glad for, at vi når at komme på plads i huset inden den lilles ankomst. Det betyder alverden, særligt fordi vi jo faktisk havde droppet tanken om at nå at finde et hus inden (den historie kan I læse mere om her).

Jeg glæder mig helt vildt meget til at få vores ting på plads i huset, og det bliver skønt at bruge den første tid af min barsel på at tulle rundt i de nye omgivelser og gøre klar til vores datter. Generelt glæder jeg mig bare virkelig meget til indretningen og vi gør os selvfølgelig allerede en masse tanker om, hvordan vi vil indrette os. Én af de ting, vi har snakket en del om de seneste dage, er gardiner. Huset – og særligt stuen – er fyldt med store sprossede gulv-til-(næsten)-loft-vinduer, hvor det vil være fantastisk med nogle lange, lidt tunge, hvide gardiner. Men jeg har brug for at komme ud og “mærke” huset og opleve dagene i huset, inden jeg kan tage stilling til, hvilken type gardiner, vi skal have. Gardiner er måske en mindre ting rent indretningsmæssigt, men jeg synes alligevel at gardiner kan gøre meget for et rum, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad vi smækker op. De skal passe til husets stemning og det samlede udtryk, og så skal de selvfølgelig også have en vis funktion. Pinterest er jo som bekendt et fantastisk sted at søge inspiration, så det gør vi en hel del i denne her tid, og ovenfor har jeg samlet lidt gardin-inspiration.

Hvad tænker I om lange, tunge gardiner? Og hvilken type gardiner har I i jeres hjem? Jeg ville så gerne vise jer et billede af stuen, men jeg fik desværre ikke lov til at anvende husbillederne fra boligannoncen her på bloggen, så I må have det til gode lidt endnu (:

VINDEREN AF GAVEKORTET TIL MIINTO.DK

Til slut vil jeg lige annoncere vinderen af gavekortet til Miinto.dk, som jeg fandt ved lodtrækning i går aftes, og sige tusinde tak for jeres deltagelse i konkurrencen. Det har været en fornøjelse at læse om, hvad I sætter allerstørst pris på ved netop dét sted, I bor. Den heldige vinder blev Maria Møller, stort tillykke! Du modtager en mail fra mig inden længe (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *