Ansigt & hud,  Hår & negle,  Nye køb,  Shopping,  Skønhed,  Tankemylder

GARNIER MIRACLE SKIN CREAM + DIOR GELCOAT

Garnier og Dior
Da jeg gik hjem fra Universitetet i dag, havde jeg lyst til at forkæle mig selv lidt (det er vel fredag!), og jeg svingede forbi Matas. Da jeg igen gik ud fra butikken havde jeg disse to produkter i posen – Garniers Miracle Skin Cream og Diors GelCoat. Begge produkterne har jeg indenfor den seneste tid læst godt om på forskellige blogs (blandt andet her og her), og jeg er derigennem blevet fristet til at afprøve produkterne. Jeg ved ikke med jer, men blogs har altså ofte en virkelig forførende effekt – og jeg tør næsten vædde på, at dem der læser blogs har et højere forbrug end dem, der ikke gør. Hehe, man bliver så fristet og ofte yderst overbevist om, at dét eller dét kan man næsten ikke leve uden. Men det er jo netop også dét, mange virksomheder efterhånden ser et kæmpe potentiale i og ‘udnytter’. Jeg kan i hvert fald godt skrive under på og indrømme, at jeg er én af de personer, der virkelig bliver draget af anerkendte blogger/blogs og deres ord/anbefalinger. Det var jo, som beskrevet, også tilfældet med produkterne her, og nu ser jeg frem til at kunne give min egen vurdering af hhv. cremen og gel-coaten. Har I erfaring med produkterne?

I øvrigt vil jeg lige ønske jer en rigtig god weekend – I må nyde den i fulde drag. Jesper og jeg skal bruge aftenen i aften i hinandens selskab, og slappe af ovenpå ugen, med en god film. Er der nogle film, I kan anbefale? (: Resten af weekenden skal vi tilbringe hos Jespers forældre – Jesper og hans far har en masse praktisk arbejde de skal lave (læs: ordne bil og lægge fliser), mens jeg har en ordentlig bunke lektier, jeg skal igennem. Men mon ikke der bliver tid til lidt kaffepauser og aftenhygge ind i mellem? Det skal der – det er nødvendigt at mærke, at det trods alt er weekend (: Hvad skal I bruge weekenden på?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *