Bloggen,  Konkurrence

Giveaway – 1. søndag i advent

Mine kære læsere, den første låge i adventskalenderen er nu åbnet, og her er hvad der gemte sig bag lågen:

1 stk. Essie neglelak – After Sex
1. stk. Essie neglelak – Over The Top

Begge smukke lakke vil gøre det rigtig godt hele december måned til både julefrokoster og til selve juleaften. Jeg nyder at kunne forkæle jer med lidt skønhed – det fortjener I, som tak fordi I gider at følge mig. Kæmpe tak!

På næste søndag, når den anden låge åbnes, trækkes én vinder af disse to lakke, og alt I skal gøre for at deltage og dermed få muligheden for at vinde disse to lækre lakke er følgende:

1. Følg mig via Bloglovin’ lige her.
2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet med jeres navn og e-mail-adresse, og skriv derudover hvad I i julen har gjort/gør for at glæde jeres kære og udtrykke overfor dem, at I sætter pris på dem (det kunne f.eks. være, at I gav jeres kæreste et særligt kærligt morgenkys, at I hver aften ser børnenes julekalender på DR1 sammen med jeres mindste lillesøster, for at glæde hende og være nærværende, eller noget helt tredje).

Jeg glæder mig helt vildt til at høre jeres små julehistorier, og håber virkelig, at I vil deltage i konkurrencen, både fordi jeg så gerne vil takke jer, og fordi I, med jeres julehistorier, vil være med til at sprede en masse glæde og julestemning her på bloggen.

Glædelig 1. søndag i advent!
Konkurrencen er slut. Hold dog øje – fordi senere i dag bliver endnu en konkurrence sat i gang. Glædelig 2. søndag i advent!

58 Comments

 • Simone Angelbo Hansen

  Jeg har skrevet min før, men gør det lige igen for at være sikker. Rigtig fine farver du har valgt!

  Simone Angelbo
  Simoneangelbo@hotmail.dk

  Jeg har valgt i år at lave alle mine julegaver selv. Er selv meget til det personlige og kreative, så jeg ville selv blive meget glad for en sådan personlig gave. Jeg maler og tegner blandt andet, og prøver på at lave noget som passer helt specielt til den person, gaven skal gives til. Jeg er for eksempel i gang med at lave et portræt billede til mine forældre, af deres bryllupsbillede. :-)

 • Johanne

  Følger dig nu :)

  Igår da min mors kæreste’s to børn blev uvenner over en pose, som den ene havde glemt hjemme hos min mormor og morfar, valgte jeg helt friviligt, fordi jeg havde hørt deres skænderi, at cykle ned og hente posen, selvom det cirka er en cykel tur på 20 min. hver vej. :)
  Og idag da hele familien var samlet for at skulle spise æbleskiver hos min mormor og morfar, opdager de, at der ikke er flere æbleskiver, og fordi jeg ikke syntes, at min mormor skulle ud i det snevejr, melder jeg mig friviligt til at gå cirka 1,5 km i snevejr. Selvom de så havde udsolgt det første sted, så jeg blev nød til at gå endnu længere… Her ved femtiden, så jeg også Bamses jul med min yngste fætter på 2 år :)

  Tænkte jeg lige så godt kunne dele det hele… :)
  Kram Johanne!

  Johanne
  johanne.rose@hotmail.com

 • Marlene Høj

  Vi forsøger at hygge noget mere end vi gør i hverdagen. Tænder nogle lys, bage med børnene, går en tur. Men det forsøger vi jo også, når der ikke står december i kalenderen…

 • Rose

  Følger dig og deltager

  Hver Søndag, hvert år tager vi altid på et julemarket, bager, laver jule dekorationer og alle de der jule ting.
  Hvert år laver jeg også julegaver selv… :)

  Hilsen Rose
  rose@eide.dk

 • Signe

  WOW, nogle flotte neglelakker. Er helt forelsket! Og super dejlig giveaway :-)

  Julen er jo kun lige startet og der er en masse ting jeg kan gøre.
  Allerede nu har jeg hygget sammen med en veninde og tilbudt at lave hendes halskæde, som var gået i stykker. Jeg glæder mig meget til at hun skal have den i morgen. I går så jeg julekalender sammen med min søster og hjalp hende med at lave mad :-)
  Fremover vil jeg altid smile til folk og give dem komplimenter, for at de bliver glade. Det er jo det julen handler om.
  Jeg håber i får en super god julemåned og ikke mindst for hygget omkring jeres nærmeste.

  De bedste julehilsner fra Signe Pedersen
  Signepedersenm@gmail.com

 • Ida / Fashionlab

  Åhhh – De farver er noget så lækre!!!

  I fredags brugte min mor og jeg det meste af aftenen på at spise pebernødder, høre julemusik og pakke i alt 48 gaver ind – 24 til hver af mine bedstemødre! Dem overrakte jeg i går den 1. december og jeg er sikker på at vi har gjort deres december bare lidt bedre :)

 • Astrid

  Lækker, lækker giveaway!

  Her i julen har jeg lavet en chokoladejulekalender til min mor og far, for hyggens skyld. Det har jeg gjort, fordi de altid er så betænksomme at give mig adventsgaver, hvilket jeg synes er super sødt af dem. Jeg er en meget gavmild person på mange punkter, jeg elsker at dele og at give, og at se glæden i folk når jeg giver eller deler er virkelig fantastisk og er noget jeg elsker. Og jeg synes netop julen handler om glæde, gavmildhed og det at dele.
  God jul til alle! Og glædelig første søndag i advent.

  Astrid Johansen
  asse2980@gmail.com

 • Pernille Dreyer

  Jeg har lavet en pakkekalender til min kæreste :-) Det var en udfordring at nå op på 24. stk. – men synes selv, at jeg er endt ud med nogle gode, brugbare af slagsen :-) Derudover har jeg sendt lækker kvali-chokolade i mine forældres retning; Forældre skal også have den søde juletid at føle!

  Pernille
  pernille_dreyer@hotmail.com

 • Maria Pham

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så gør jeg egentlig ikke særlig meget… Jeg gør i hvert fald ikke så meget, som jeg burde – eller ville for den sags skyld. Men det jeg gør, og som jeg synes er én af de vigtigste ting ved julen, er, at være nærværende omkring min familie. At hygge, at grine, at spise god mad… Bare at være i selskab med dem. Dét gør, og betyder, utrolig meget for mig.

  Maria Pham
  mariattpham@hotmail.com

 • amydyrholmkristiansen

  Jeg har lavet en DIY julekalender til min mor og min kæreste – små søde personlige gaver er virkelig de bedste. Jeg elsker at se glæden i deres øjne, når de ser deres gave. :)

 • Freja

  NØJ de er fine!
  D. 1. december var det 10 år siden, at min mor døde. Min mor og far havde bryllupsdag d. 4. dec, derfor køber jeg altid en lille gave til min far den dag, og ønsker ham tillykke med bryllupsdagen. I år har jeg købt lækkert chokolade og gode øl, for det ved jeg at han elsker!

  Freja B. Rasmussen
  frejarasmussen@hotmail.com

 • Stine K.A.

  Dejlige farver :)

  Jeg er totalt julegris, der elsker at jule, hygge, og specielt at julehygge om mine nærmeste. Min bedre halvdel kom hjem efter halvanden uge på første december, så jeg havde pyntet op og købt en lille julegave til ham. Og så var han så sød at have noget julechokolade med hjem til mig – det er de små ting og hele julestemningen, der er det bedste <3 Og så sørger jeg også for at skabe god julestemning hvor end jeg kommer ^-^

 • Christina

  Jeg bagte advents-julekager til mine forældre. Jeg er på SU, har lige fået lejlighed og har sådan ca ingen penge, så jeg synes en hjemmelavet gave var perfekt. De blev så glade :) Ellers handler julen jo om at være sammen med familien, så det vil jeg gøre.

  Christina Wonsbeck
  Christina_Wonsbeck@hotmail.com

 • Emma Vester

  Jeg sørger for, at smile og sprede min juleglæde ud til min familie, ved at bage, pynte julet op i huset – derudover glæder jeg mine søskende med en lille gave om søndagen til advent :D

  emmavester@hotmail.com

 • Clara

  Jeg gør faktisk, præcis som dit eksempel siger… Jeg ser julekalender hver dag med min lillesøster og så spiser vi pebbernødder.
  Super hyggeligt! Hun bliver så glad når jeg sætter tid af i min hverdag – har ok travlt normalt.
  Lækre lakker!

 • ByKirsti

  jamen altså egentlig synes jeg at det er vigtigt at ligge vægt på at vise glæde over hinanden hele året. Jeg ved det lyder totalt kliche men hvorfor skal man have en anledning?
  I år skal jeg på julemarked og de loppesager jeg ikke får solgt bliver givet til dem der afholder markedet hvor jeg iøvrigt er frivillig nemlig et værested for tidligere misbrugere. de sælger så tingene for at få penge til huslejen i værestdet

 • Sanne Nørbjerg

  Sanne Nørbjerg
  sannenoerbjerg@hotmail.com

  Indtil videre synes jeg ikke, at jeg har gjort noget udover det sædvanlige.
  Jeg har dog lavet en hjemmelavet pakkekalender til min kæreste med en lille ting til hverdag, og så overraskede jeg ham med hjemmebag og lækker middag i søndags, da han kom hjem fra en lang og hård weekend med hans soldatervenner. Det er en lille ting for mig at gøre, og vi havde simpelthen den hyggeligste 1. søndag i advent sammen! Det står knapt til med penge, når man lige er flyttet hjemmefra og er startet på studie, så man må være kreativ og skabe glæde på andre punkter end materielle ting – hvilket jeg mener, er hele essensen ved julen :-)

 • Marstrand

  Jeg tænder stearinlys og julehygger om mine drenge, senere på måneden skal vi
  julebage og lave julekonfekt :)
  Derudover går vi tit ture på strøget og nyder lysene der er blevet tændt :)
  ELSKER BARE JUL! :)

  Simone
  esmj91@gmail.com
  //Simoneshverdagstanker.blogspot.dk

 • Hos Frøken Jensen

  Jeg vil gerne deltage frkjensen@hotmail.dk

  Jeg har lige sendt en lille pakke med noget julepynt, til en blogger jeg er rigtig glad for at følge. Jeg har lavet en dejlig pakke kalender, med 24 sjove og dejlige pakker, til min bedste veninde. Jeg har holdt en fridag med min datter – bare fordi (og så kom vi til at købe hendes første barbie (hun er kun 3 år)- selvom hun skulle have haft den i julegave, men sådan kan det jo gå…og det er jo ikke det værste at glæde andre ;O)

 • Nikoline Egemar Ravn

  Tænk hvis man kunne få smukke negle til jul :)

  Jeg har doneret tre gaver til børnene som er indlagt på OUH her i december og er igang med at lave gaver til børn som er på epilepsi hospitalet i dianalund juleaften :)

 • Sara

  Dejlig Give Away, jeg vil meget gerne deltage :)
  Min kæreste er ikke særlig julet – han ser bare gaver og god mad. Så jeg forsøger, så godt jeg kan, at indvie ham i julens glæder: kærlighed, stemning, julesange, kalenderlys og traditioner! Det tager lidt tid, men vi skal nok klare det. :D

 • Johanne Louise

  Jeg går i et pigekor, og vi synger hver advent i kirken, holder julekoncerter og synger til fem julegudstjenester d. 24. december, som bl.a. foregår på et plejehjem, i fængslet og på sygehuset. Det bedste ved alt dette er, at se hvor glade folk bliver, når vi begynder at synge. De gamle får blanke øjne, og det gør fangerne og patienterne også. Der er intet bedre end at kunne gøre folk glade, blot ved hjælp af sangen og musikken. Det sætter jeg enormt stor pris på<3

  Det kunne være så uendeligt dejligt, at vinde de to neglelakker. De er så fine :-)

  Johanne Louise
  johanne.olesen@hotmail.com

  http://louisesskriblerier.blogspot.com

 • sarah_m

  Det er som om at det er lidt nemmere at huske på at glæde andre når det er jul, så i år har jeg lavet en minipakkekalender til min veninde, der tæller ned til SRP-aflevering. Hun får SRP’en og pakkekalenderen udleveret på fredag og så ligger der ellers en lille ting til hende hver dag hun skal skrive, og så en ordentlig belønning når den er afleveret :)
  Udover det har jeg inviteret min mor og mormor med ud og hygge på strøget som vi plejer, og så bagefter skal vi spise noget god mad og få noget godt at drikke.
  Mega lækker giveaway, krydser fingre :)

  /Sarah
  (spbs123@hotmail.com)

 • ByKirsti

  jeg donere en del loppeting til et værested her i byen.

  kig forbi min gavekort giveaway og del gerne din egen på fb siden danske giveaways

 • Rikke Bruun Berthelsen

  Rikke – rikke_bruunjensen@hotmail.com

  Jeg ser Jul i Valhal med især min største søn på 5. Jeg glæder mig mindst lige så meget som ham. Vi har den på dvd og derfor kan vi passe det ind og undgå julestress, men bare sidde helt tæt og lade os opsluge af den gode historie. I weekenden er der købt adventsgaver der er julede. Juledvd’er, julecd’er og kortspil – noget vi kan nyde samme alle sammen og det gør vi ; )

  Lækker giveaway til månedens jule og nytårsfester ; )

 • Cecilie Christensen

  Jeg har handlet små stykker slik og andre små ting ind til min mors sokkegaver, altså hun får en lille gave hver dag i december. Jeg giver min bedsteveninde adventsgaver, som feks. neglelak og små ting jeg selv har lavet.
  Jeg skal ud og juleshoppe med min anden veninde på lørdag. Jeg bager også som en gal og tager dem med som værtindegave alle steder!
  Jeg tror ikke der er så meget andet jeg laver. :)

  Cecilie Christensen
  cchristensen2111@gmail.com

 • Anonymous

  Jeg prøver at være sammen med familie og venner så meget som muligt og glæde dem :) I en travl hverdag i gymnasiet er det rart at kunne bruge julen som undskyldning for at udskyde lektier og i stedet julehygge, om dem man man holder af.

  Dejlig giveaway!

  Kh. Katrine
  katrineerichsen@yahoo.dk

 • Anonymous

  Jeg har lige været i Bergen og besøge min søster som læser der. Jeg havde lidt julelækkerier med, som jeg havde glædet mig som et lille barn til at give hende. Hjemmelavede sild på glas, syltede rødbeder med lækre krydderier og en alkoholfri gløgg, som jeg er helt pjattet med, og som er et godt alternativ, når man af en eller anden grund (fordi man fx ammer som jeg) ikke drikker alkohol. Hun blev super glad, og jeg blev vildt glad for at kunne glæde hende. Dobbelt bonus.

  Mvh. Randi

  randilars@hotmail.com

 • Mia

  Til jul elsker jeg at hygge om min familie og venner. Forventningens glæder er stor når vi kommer til december for der går den årlige tur både til Tyskland med kæresten for at juleshoppe samt til Sverige med svigerforældrene for at købe de sidste gaver. Julen er bare en glædens tid :-)

  Rigtig god jul til dig også :-)

  Mvh Mia Flannov
  mia.henriette75@gmail.com

 • Melina

  Følger dig på bloglovin’ :)

  Jeg har lavet en julekalender til min kærester – så han får lidt gaver i ny og næ ;)
  Jeg har også holdt juleklippe-dag kun for mine kusiner :)

  Melina
  mullemulle@gmail.com
  mullesminiblog.blogspot.com

 • hummelshoej

  Jeg har lavet/købt julekalender til min skønne kæreste og min søde mor. Og så har jeg lavet god gammeldags “jule”mad et par aftener til min kæreste, selvom jeg ikke rigtig selv er til det :-)

 • Mette

  Min mand var syg her midt i juletiden, men selvom jeg havde en 12 timers arbejdsdag, så skyndte jeg mig ud og købte et varmt halstørklæde og at tage forbi bageren og købe friske boller, varm kakao og så var det hjem og lave risengrød, nusse om ham og bollerne og kakaoen blev serveret til aftenskaffe mens vi så Jul i Valhal (old people!!) :D Han var frisk til morgen, så det må have hjulpet!

  Mette
  metti86@hotmail.com

 • Karli

  Følger via bloglovin….:-)
  Jeg gør julen hyggelig for min lille søn – hver aften spiller jeg juleludo med ham. Og hvis han har lyst til 2 omgange siger jeg heller aldrig nej.
  Knus Katrin
  katrin@greencat.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *