Bloggen,  Konkurrence,  Skønhed

Giveaway: Kropsplejesæt

Hej piger. Som I måske har lagt mærke til, er jeg blandt de 10 finalister i BoShops bloggerkonkurrence, om at vinde 20.000 kroner på et gavekort til BoShop.

Jeg er fuldstændig beæret over alle de stemmer jeg indtil nu har fået – stemmerne har gjort, at jeg lige nu ligger på en første plads. Wehu. Men intet er afgjort – konkurrencen slutter først på fredag (d. 15. november 2013) kl. 12, og der kan altså stemmes indtil da. 

Jeg vil blive så jublende glad, hvis jeg, med hjælp fra jer, mine bekendte, venner og familie, kunne gå hen og vinde konkurrencen.

Jeg har af den grund virkelig brug for jeres hjælp! Og jeg har derfor besluttet mig for at udlodde dette lækre kropsplejesæt + en saltbodyscrub fra Matas til én heldig vinder. Produkterne vil uden tvivl hjælpe vinderen godt igennem de kolde måneder, der er præget af tør og træls hud, da de sørger for at give masser af fugt. Desuden dufter de rigtig dejligt.

Det eneste I skal gøre for at deltage i giveawayen er:


  • Stem på mit blogindlæg om min drømmestue lige her (under navnet: “Julie Monberg”), og hjælp mig med at vinde BoShop-konkurrencen. 
  • Send en e-mail til juliemonberg@gmail.com med dit navn, nummeret på din stemme (nummeret ved siden af afkrydsningsfeltet)og et screenshot/billede af den lille boks (se nedenforstående billede – “Du har allerede stemt!”), der popper op på blogafstemningssiden, når du efter at have stemt én gang forsøger at stemme igen. 

Jeg håber, at I har lyst til at deltage i min giveaway og ikke mindst hjælpe mig med at vinde gavekortet til BoShop. Spred gerne jeres viden om eksistensen af denne giveaway (-:

Jeg glæder mig til at udlodde en heldig vinder af gavesættet – lidt luksus har vi piger vidst aldrig taget skade af, vel?

Giveawayen slutter fredag d. 15. november kl. 12:00, hvor BoShop-konkurrencen ligeledes slutter, og der altså ikke længere kan afgives stemmer. Vindere offentliggøres og kontaktes fredag aften. Yay!

(Psst! Da giveawayen kun strækker sig over to dage vil jeg mene, at vinderchancerne, for jer, er ret gode!).

Konkurrencen er slut! Tak til alle der deltog. Vinderen vil blive kontaktet og offentligtgjort senere i dag.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *