Bloggen,  Konkurrence,  Skønhed

Glædelig 1. december: Anmeldelse og giveaway

Glædelig 1. december, alle sammen. Nyder I dagen og får I julehygget? Jeg tilbringer tiden hos min svigerfamilie. 

Jeg har i lang tid haft nogle produkter liggende til en giveaway til jer, og nu synes jeg det er ved at være tid til at få skudt den giveaway i gang – det er jo oplagt at gøre det nu, når nu det både er den 1. december og 1. søndag i advent i dag.

Cosmos Co var så venlige at tilsende mig 6 produkter – 1 Argan Olie med duft og 5 pakker grønt ler.


Jeg har efterhånden være bekendt med Argan Olie i et godt stykke tid, men har haft rigtig svært ved at forliges med oliens naturlige duft. Derfor var det virkelig en glæde, at modtage produktet med duft – det gør fornøjelsen af brugen langt større; den virker frisk, lækker og luksuriøs. 

Argan olie har rigtig mange funktioner – dog har jeg (endnu) kun brugt olien til ansigtet om natten og til håret. Jeg vil gerne blive endnu bedre venner med olien og dens mange muligheder, og jeg er sikker på, at den duft-venlige udgave og jeg har meget at lære om hinanden endnu (-: Jeg synes, at olien fungerer rigtig godt til ansigtet, og når jeg om morgenen vågner, efter at have påført den aftenen før, synes min hud mere ensartet og frisk! Jeg skal dog vænne mig til den fedtede konsistens, der er gældende, inden olien er trukket ordentligt ind i huden – af netop den grund har jeg endnu kun formået at benytte mig af den om natten.

Men til de af jer, der – lige som jeg – ikke er fan af oliens rene lugt (tillader jeg mig at kalde det), så kan det anbefales at anskaffe olien med duft. 

Har I gode erfaringer med Argan Olie? Send endelig erfaringer, tips og tricks i denne retning.


Jeg havde aldrig før hørt om “grønt ler” og jeg var derfor virkelig spændt på at afprøve det. Jeg har på grund af travlhed kun fået brugt leret et par gange den seneste tid, men jeg må sige, at jeg allerede er ret stor fan af leret. Det syner mærkeligt og lige lovlig jordisk, men effekten er ret god!

Det grønne ler har – ligesom Argan olien – flere funktioner/anvendelsesmuligheder, men jeg har endnu kun brugt det til en ansigtsmaske. Efter brug af lermasken føles og synes huden glat, ensartet og blød, og porerne synes mindre. Jeg føler desuden, allerede efter få “behandlinger”, at leret har gjort en forskel mht. mine urenheder – hvilket jo er særdeles positivt.

Én ting er dog vigtigt ved brugen af det grønne ler, og det er, at det ikke kommer i kontakt med metal! Den fejl gjorde jeg mig, da jeg skulle afprøve leret første gang, uden at have læst ordentligt på Cosmos Co’s hjemmeside – dum fejl, da metallet ødelægger lerets egenskaber!

I kan læse meget mere om både Argan Oliens og det grønne lers mange anvendelsesmuligheder og egenskaber lige her. Der finder I en masse nyttig viden om produkterne, deres egenskaber, anvendelsesmuligheder og desuden videoer, der illustrerer hvordan produkterne bruges.
___________________________________________________________________________________________

Nu til det rigtig interessante! 

Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at udlodde 3 pakker grønt ler til tre af jer (faktisk 4 – men fordi jeg dummede mig og brugte en metal-ske til både at tage ler fra posen og til at røre leret ud med (!), tillod jeg mig at tage en ny pakke grønt ler – de af jer, der vinder en pakke grønt ler, skal altså være søde at lære af min fejl, og sørge for, at leret ikke kommer i kontakt med metal!).

For at deltage, og altså få chancen for at vinde en pakke grønt ler, skal I gøre følgende:

  • Følg bloggen via Bloglovin’ lige her.
  • Skriv dit bedste hudpleje-tip i en kommentar herunder, hvori du også skriver dit navn og din e-mail (det er vigtigt, at både navn og e-mail indgår i selve kommentaren).

Jeg håber, at I er en masse, der vil deltage – vinderchancerne burde være forholdsvis gode, når nu der er hele tre vindere (-:

Konkurrencen slutter søndag d. 15. december 2013 kl. 15:00. De tre vindere offentliggøres og kontaktes direkte kort tid efter.

Endnu engang rigtig glædelig 1. december og 1. søndag i advent. Nyd dagen, søde læsere.

Konkurrencen er slut.

Indlægget er sponsoreret af Cosmos Co.

33 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *