Ansigt & hud,  Skønhed

GOODIEBOX by MAGASIN

Goodiebox by Magasin Goodiebox by Magasin Goodiebox by Magasin

I dag har jeg modtaget denne måneds GOODIEBOX, og jeg synes at den fortjener lidt omtale. Jeg er altså ret begejstret! Allerede inden jeg har prøvet produkterne … Men bare boksens gennemgående smukke udtryk, der er simpelt, lyst og elegant, tiltaler mig helt vildt. Og dét faktum, at boksen er udarbejdet i samarbejde med Magasin, gør kun GOODIEBOX-oplevelse endnu bedre. Magasin er bare nærmest indbegrebet af eksklusivitet og den eksklusivitet har de virkelig formået at føre med videre til boksen.

NATURLIG RENSESVAMP FRA KARMAMEJU

Derudover er det altså ikke kun produkternes (+ emballagernes) flotte visuelle udseende, der gør mig begejstret. Jeg har også hænderne over hovedet, fordi GOODIEBOX og Magasin har formået at fylde månedens boks med nogle produkter, som jeg flere gange har tænkt på, at jeg gerne ville prøve. Blandt andet svampen fra Karmameju, har jeg hørt godt om, og derfor haft lyst til selv at prøve. Nu kan jeg fremadrettet tilføjet den til min faste aften-renserutine, og det bliver uden tvivl en fornøjelse. Svampen har nemlig hele tre gode egenskaber; den skaber balance i hudens pH-værdi, genopbygger og eksfolierer huden. Jeg glæder mig virkelig til at prøve den!

Der er faktisk ikke ét produkt i GOODIEBOX by Magasin-boksen, som jeg ikke glæder mig til at prøve. Med make-up-børsten rammer de plet, da jeg netop står og mangler en ny, og øjen-gelen fra Magasins egen skønhedsserie er jeg også sikker på, at jeg får glæde af i den kommende kolde, mørke tid, hvor trætheden ofte viser sig lidt mere rundt om øjnene. I kan læse om alle produkterne på det sidste billede allernederst i indlægget.

ERFARINGER MED PRODUKTERNE?

Som I nok kan fornemme er jeg ret meget oppe at køre over alle de fine, lækre og indbydende produkter! Det var en SERIØS fornøjelse at åbne boksen i denne måned, og jeg håber i høj grad, at GOODIEBOX kan præsentere flere af den type samarbejder i fremtiden. Hvad synes de af jer, der også er GOODIEBOX-medlemmer, om boksens indhold?

Jeg vil rigtig gerne høre, om der er nogen af jer, der har gode (eller mindre gode) erfaringer/oplevelser med nogle af produkterne? Giv endelig lyd i kommentarfeltet (:

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Goodiebox by Magasin Goodiebox by Magasin

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *