Ansigt & hud,  Hår & negle,  Hverdag & eventyr,  Skønhed,  Tankemylder

GOODIEBOX # FRIHED

GOODIEBOXGOODIEBOXHej piger. Hver måned modtager jeg en GOODIEBOX-treat, og jeg nyder, at kunne forkæle mig selv med en lille treat hver måned. Dét at kunne åbne en skønhedspakke med ukendt indhold er virkelig en fornøjelse, og denne gang var fornøjelsen ekstra stor.

GOODIEBOX PRISSTIGNING

Maj-boksen, som er denne, er første boks efter en mindre prisstigning. De gange GOODIEBOX har hævet prisen, har jeg altid tænkt, at det var lidt træls. Men denne gang afspejler boksen virkelig dén prisstigning, der har været. Og når pris og indhold hænger sammen, er jeg virkelig tilfreds med og accepterende overfor stigningen.

THE WET BRUSH & JORGOBÉ SCRUB MASK

Jeg jublede mildest talt, da jeg tog låget af maj-boksen: “Neeeeeej! Den her børste fra ‘The Wet Brush’ har jeg virkelig villet købe i lang tid! Og scrubben fra JorgObé er fantastisk … neeej, og så i fuld størrelse!” Jep, jeg var begejstret og er det stadig – indholdet var virkelig en glædelig overraskelse. Faktisk sidder jeg lige nu med en vild lyst til at hoppe ind under bruseren og vaske mit hår, så jeg kan prøve at redde mit våde hår med børsten, som eftersigende skulle være virkelig god og skånsom for vådt hår. Scrubben har jeg før brugt med stor fornøjelse, og hvad der gør produktet ekstra fedt er, at det er et 2-i-1-produkt – både en opfriskende scrubbecreme og en dybderensende ansigtsmaske. What’s not to like?

BLÅ NUANCER & FRIHED

Det overordnede team for maj-boksen er “Summer Cruise”, det vil sige livet på vandet og de dertilhørende blå nuancer. GOODIEBOX beskriver temaet således:

“Det maritime tema har nemlig altid haft en særlig sexiness over sig og en ægte sailorgirl vil nok sige, at havet giver en følelse af frihed. Frihed til at drømme. Frihed til selv at sætte tempoet. Frihed til at sætte sin egen kurs.”

Først og fremmest er jeg vild med, at GOODIEBOX hver måned har et særligt tema, det gør på én eller anden måde hver boks mere unik og enestående. Dertil er jeg særligt vild med tankerne bag teamet i denne måned – frihed til at drømme, sætte sit personlige tempo og sin egen kurs. En påmindelse om netop dét er perfekt for mig i den her tid, hvor specialet tager lidt mere tid end jeg kunne ønske, og det ikke ligefrem er en generel frihedsfølelse, jeg sidder med. I sådan en periode er det virkelig vigtigt, at nyde de små ting og på dén måde stadig mærke en snært af en frihedsfølelse. Om ikke andet er en påmindelse om, at friheden venter på den anden side virkelig dejlig og opkvikkende. Jeg kunne forestille mig, at I er flere, der sidder med studentereksaminer, semestereksaminer, bacheloropgaver eller specialer og kæmper?! Har vi ikke alle sammen brug for visheden om, at friheden igen er at finde på den anden side af præstationerne? Og i den tid, hvor presset er lige lovligt stort, er det som sagt vigtigt at huske på de små ting, nyde dem og give sig selv lov til rent faktisk at lægge mærke til dem – de er der! For eksempel nød jeg, at åbne maj-boksen, jeg nyder, at jeg venter et telefonopkald fra min veninde, som jeg ikke har snakket med i lang tid, og jeg nyder at min kæreste laver aftensmad til mig i aften. De små frihedsøjeblikke findes overalt, gemt blandt presset. Men husk dem og nyd dem!

Det blev noget filosofisk, men jeg synes, at maj-måneds GOODIEBOX netop lægger op til dén type tanker. Tak fordi, at I satte gang i tankestrømmen, GOODIEBOX-team.

Nu vi er ved de filosofiske tanker, så har jeg lyst til at spørge jer om, hvad frihed er for jer, og hvilke små frihedsøjeblikke, I har nydt i dag?

GOODIEBOX

3 Comments

  • Jeanette h

    Jeg var til frisøren så sent som i går, hvor han anbefalede en wet brush. Han brugte den i mit hår, og udover, at den ikke river i håret, så skulle den også massere hovedbunden og gøre godt der! Så den tror jeg virkelig, at du bliver glad for søde Julie! :) Jeg bruger selv en Tangle Teezer, som jeg også er virkelig glad for. Den kan med fordel også bruges i vådt hår :)

    • Julie Monberg

      Hvor er det fedt at høre, at du også har gode oplevelser med børsten, Jeanette (: Nu har jeg lige prøvet den i tørt hår, men allerede der synes jeg, at jeg kan mærke hvor god den er – den river slet ikke i håret og virker, som lovet, enormt skånsom. Fedt med dén bonus, at den også masserer hovedbunden! Jeg tror allerede, at jeg er en fan. Nå ja, Tangle Teezer, har jeg også hørt om; det er generelt bare virkelig fedt med de børster, der nu er blevet udviklet til vådt hår (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *