Ansigt & hud,  Hverdag & eventyr,  Skønhed

GOODIEBOX # LET’S CELEBRATE

GOODIEBOX

Hej ladies. En maveinfluenza har styret min forrige uge. Ad for den – mere er der ikke at sige om det! En ny uge er skudt i gang og i den anledning, vil jeg skrive om noget lidt mere fashionabelt end maveinfluenza. Heldigvis! Jeg vil nemlig vise jer indholdet af den seneste GOODIEBOX. Som I blandt andet kan se her og her, er jeg ret stor fan af GOODIEBOX-konceptet, og jeg har modtaget en månedlig boks i flere år efterhånden. Det er så god en måde, at blive inspireret på skønhedsfronten på, og det nyder jeg.

LET’S CELEBRATE & BEAUTY BLENDER

Boksen i denne måned markerer og fejrer GOODIEBOX’s 4 års fødselsdag og har temaet “Let’s Celebrate” (stort tillykke til GOODIEBOX-kontoret). Den festlige boks indeholder først og fremmest nogle produkter, der gør det ekstra dejligt at skulle gøre sig klar til fest, men også produkter, der gør det til en fornøjelse, at skulle vaske aftenens trætte make-up af ansigtet. I kan læse om de syv produkter på billedet nedenfor. Jeg ved endnu ikke hvilke produkter, jeg bliver gladest for, men jeg er allerede ret positiv omkring flere af dem. Særligt ser jeg frem til at prøve Beauty Blender’en, Face Mist’en og Blender Cleanser’en (sæbe til at rense make-up-børster).

NYT TILTAG – MINE GOODIEBOX FAVORITTER

Fremadrettet vil jeg – inden den næste måneds boks lander – lave et indlæg (eller en videolog, hvis det kunne have interesse?), hvor jeg viser jer mine favoritter fra den forhenværende måneds boks. På den måde har jeg en måneds tid til at afprøve de nye produkter og efterfølgende fortælle jer om mine erfaringer med produkterne, og eventuelt inspirere jer til prøve nye spændende skønhedsprodukter. I kan selvfølgelig også tilmelde jer GOODIEBOX (det gør I lige her) og selv afprøve de produkter, der gemmer sig i goodieboksene, hvis ikke I allerede er medlemmer.

For mig formår GOODIEBOX virkelig at skabe lidt glæde i hverdagen, og jeg ser altid frem til at skulle modtage den lille boks. Er I også glade GOODIEBOX-medlemmer? Og hvad synes I om månedens boks? Har I måske allerede et favoritprodukt blandt de syv?

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Indlægget indeholder affiliate links.

GOODIEBOX februar

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *