Babyhulen,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker

GRAVIDITETSTØJ? YIKS! & STINE GOYA ØNSKER

Stine Goya


| 1. her | 2. her | 3. her | 4. her |


Dét der med at skulle finde pænt graviditetstøj, det synes jeg er noget af en udfordring. Indtil nu har jeg klaret mig med to par graviditetsstrømpebukser, et par sorte graviditetsjeans og nogle løser kjoler og overdele, men jeg er efterhånden ved at få brug for et lidt større udvalg. Og dét er vanskeligt, fordi 1) det graviditetstøj, der er alt for pussenusset og yndigt er bare på ingen måde mig, 2) det meste er uhyggeligt kedeligt, og 3) jeg ikke har lyst til at bruge en formue på graviditetstøj, som jeg kan bruge i en begrænset periode og så må lægge til side efterfølgende.

STINE GOYA BRUSH DRESS

Derfor smugkiggede jeg lige på Stine Goyas webshop, og der er der altså en del, jeg forestiller mig, der godt kan bruges, når maven vokser endnu mere. F.eks. den fuldstændig fantastiske “Brush Dress”, som jeg blandt andet har set, at Cecilie fra Sneglcille betegner som én af nødvendighederne under sin seneste graviditet. Den skal jeg vidst lige kigge lidt nærmere på, når vi nærmer os den første i næste måned.

Til dig af jer der har været eller er gravide; Hvordan håndterede I tøjsituationen under jeres graviditet? Kom endelig med godt tips og fif (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *