GRAVIDITETSTØJ? YIKS! & STINE GOYA ØNSKER

Stine Goya


| 1. her | 2. her | 3. her | 4. her |


Dét der med at skulle finde pænt graviditetstøj, det synes jeg er noget af en udfordring. Indtil nu har jeg klaret mig med to par graviditetsstrømpebukser, et par sorte graviditetsjeans og nogle løser kjoler og overdele, men jeg er efterhånden ved at få brug for et lidt større udvalg. Og dét er vanskeligt, fordi 1) det graviditetstøj, der er alt for pussenusset og yndigt er bare på ingen måde mig, 2) det meste er uhyggeligt kedeligt, og 3) jeg ikke har lyst til at bruge en formue på graviditetstøj, som jeg kan bruge i en begrænset periode og så må lægge til side efterfølgende.

STINE GOYA BRUSH DRESS

Derfor smugkiggede jeg lige på Stine Goyas webshop, og der er der altså en del, jeg forestiller mig, der godt kan bruges, når maven vokser endnu mere. F.eks. den fuldstændig fantastiske “Brush Dress”, som jeg blandt andet har set, at Cecilie fra Sneglcille betegner som én af nødvendighederne under sin seneste graviditet. Den skal jeg vidst lige kigge lidt nærmere på, når vi nærmer os den første i næste måned.

Til dig af jer der har været eller er gravide; Hvordan håndterede I tøjsituationen under jeres graviditet? Kom endelig med godt tips og fif (:

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Share

6 comments on “GRAVIDITETSTØJ? YIKS! & STINE GOYA ØNSKER

 1. Line
  23/06/2016 at 16:15

  Jeg har, af åbenlyse årsager, ikke erfaring på det punkt. Men det har flere af mine veninder – så lidt kan jeg da byde ind med :-) Stine Goya kjolen er fantastisk, og jeg har den selv (på trods af intet andet end en kagevom her, haha). En af mine veninder brugte den model rigtig meget i sin graviditet, mens en fra hendes mødregruppe oplevede at ødelægge to af dem pga. den voksende mave. Så det er ikke sikkert, den kan holde til det. Og det er jo ikke ligefrem en billig sag :-)
  Har du kigget hos ASOS? De har jo fri fragt og returnering nu. De har i hvert fald et lidt andet udvalg end de danske mærker, og deres eget brand er jo prisvenligt. De har udsalg lige nu, og jeg har kigget lidt af det igennem sammen med en gravid veninde. Der er nogle fine ting i blandt såsom: http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Twist-Knot-Front-Long-Sleeve-Bodycon-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6117097&cid=6413&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey+marl&totalstyles=794&gridsize=3 , http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-PETITE-NURSING-Kate-Wrap-Skater-Dress-In-Spot-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6172968&cid=6413&sh=0&pge=2&pgesize=36&sort=-1&clr=Black%2foff+white&totalstyles=794&gridsize=3 , http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Long-Sleeve-Top-In-Linen-Look/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6231172&cid=6413&Rf-400=13510&Rf900=1604&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Grey&totalstyles=85&gridsize=3 og http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-TALL-Wrap-Jumpsuit/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5886488&cid=6413&Rf-400=13510&Rf900=1501&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Black&totalstyles=10&gridsize=3 .

  Held og lykke med tøjjagten :-)

  /Line

  • Julie Monberg
   27/06/2016 at 19:22

   Hvor er du sød, at du vil byde ind – og så oven i købet med gode bud på billigere alternativer! Tusinde tak (:

   Jeg bestilte faktisk en ordentlig portion graviditetstøj hjem fra ASOS for en lille måneds tid siden, men jeg endte desværre med at sende det hele retur igen. Jeg må have været uheldig med lige netop de dele, jeg udvalgte. Jeg tror, jeg prøver at kigge ASOS grundigt igennem igen indenfor den nærmeste fremtid, fordi deres priser er nemlig virkelig gode (: Særligt nu med udsalget!

 2. Alice
  23/06/2016 at 18:06

  Jeg er vild med kjolen

 3. Line Sehested Laursen
  27/06/2016 at 18:57

  Kære Julie! Stort, stort tillykke med graviditeten – hvor er det fantastisk :) Jeg vil bare lige tippe om at Boozt (og Boozlet.com også, tror jeg) har Stine Goya på tilbud for tiden. Jeg købte selv den smukke guldprikkede kjole, bare med lange ærmer, med 40% rabat – og det er jo sjældent man finder det på Goya-ting :)

  • Julie Monberg
   27/06/2016 at 19:24

   Mange tak skal du have, Line (: Det er simpelthen så fantastisk, ja.

   Og tusinde tak for dit gode tip! Jeg har lige kigget udvalget igennem, og desværre gemmer kjolen sig ikke deriblandt, øv! Jeg må holde lidt øje, fordi det vil jo være fantastisk, hvis jeg kunne være heldig at finde den på udsalg (: Hvor er du heldig, at du fandt den langærmede model med guldprikkerne på tilbud! Åh ;) Nyd kjolen. Hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.