Ferie,  Tankemylder

Hej fra det sydfranske

Hej søde læsere. I går formiddags ankom vi til det dejlige Sydfrankrig, og tro mig, det skuffer aldrig, uanset årstid. Hver årstid har i den grad sin charme, og til trods for at bladene på træerne efterhånden har de smukkeste efterårsfarver, og det er en smule køligt, når solen ikke er fremme, har solen virkelig en magt der siger spar to, når den så er fremme – den nærmest brænder på huden og får én til at få følelsen af at være midt i juli måned. Her er så flot og en helt særlig ro, som jeg virkelig nyder. Huset her var en smule koldt, da vi ankom, så pejsen spreder varme og hygge indendørs – og er der noget så hyggeligt, som at sidde med en kop te og en god bog (i mit tilfælde “Fifty Shades – Fri”) foran en varmende og charmerende pejs? Jeg tvivler! En lille update her fra det sydfranske, som I sikkert tydeligt kan mærke min store begejstring for – jeg glæder mig til at blogge herfra!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *