Ferie,  Tankemylder

Helsinki # 1

Hej bloggen. Long time no see! Jeg føler virkelig, at det er en evighed siden, at jeg har været aktiv her på bloggen og det er det for så vidt også, lige bortset fra de planlagte indlæg, der blev postet imens jeg var på studietur i Helsinki – kunne I lide dem? Jeg har en masse at se til for tiden – blandet andet med vores projekt, i faget kommunikationsdesign, som foregår på Designskolen Kolding og omhandler “Folkekirken anno 2012” (jeg skrev lidt om projektet her). Men jeg er vildt tændt på blogging for tiden, og jeg har en masse jeg skal vise jer, derfor er jeg helt ærgerlig over, at min tid er lidt begrænset, men jeg forsøger at få så meget tid til bloggen som muligt. I hvert fald starter jeg her med at vise jer nogle billeder fra min studietur i Helsinki, som virkelig er en by, der er værd at se, og desuden er blevet kåret til “World Design Capital 2012”. Udover at billederne taler for sig selv, kan jeg fortælle, at jeg havde en rigtig dejlig tur, som både var faglig og social. Jeg kom hjem og var godt træt – men er efterhånden ved at have indhentet det forsømte. Til trods for lidt manglende søvn, var jeg i går aftes inde og se Twilight Breaking Dawn part I og II med min moster og en af hendes veninder. Jeg har nærmest ikke kunne vente til at jeg skulle se anden del, og jeg kan sige så meget, at den på ingen måde skuffede … den eneste skuffelse var, at tiden gik alt, alt for stærkt! Men det er vel egentlig et godt tegn, så en skuffelse kan det nok ikke kaldes! Se den, hvis I ikke allerede har set den, andet kan jeg ikke sige!
Okay … wow, det var mange informationer og opdateringer i ét indlæg – jeg håber I kunne holde tungen lige i munden og følge med; og desuden at I vil nyde billederne. Jeg planlægger endnu to indlæg med billeder fra min tur til Helsinki. Det ene indlæg fyldt med billeder taget på “Aalto University – School of Art, Design and Architecture”! God aften.

4 Comments

  • Julie

   Tusinde tak, Ida – er glad for at du kan lide dem (:
   Det var en rigtig lækker tur! Ja, jeg fandt også ud af at Helsinki Lufthavn åbenbart er en lufthavn, som der ofte er mellemlandinger i (:

 • MariaDue

  Smukke billeder, er især vild med det sidste.
  At besøge nye byer og se hvordan de er opbygget og designet er noget af det bedste jeg ved :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *