Kollektioner,  Mode,  Ønsker,  Shopping,  Trends

H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE SS15

H&M Conscious Exclusive SS15


Source: H&M.


Hej med jer. Har I set H&Ms fine Conscious Exclusive SS15-kollektion? Jeg synes virkelig, at der er nogle smukke items imellem og jeg har udvalgt mine favoritter til collagen her. Jeg synes, at der er et eller andet helt vildt fint over den veste-agtige top, og herrebukserne ser ud til at være ret lækre. Blazere kan jeg ikke få for mange af og mine øjne drages altid af flotte blazere – denne er fin med den anderledes detalje i form af de åbne ærmer.

LANCERING

Kollektionen lander i butikkerne d. 16. april 2015 – altså om præcis én måned. Jeg er altid både vildt begejstret og en smule ærgerlig, når H&M præsenterer deres nye, ofte fine, kollektioner, fordi at jeg, med min geografiske placering (Kolding), har svært ved at få fingrene i tøjet. Min eneste chance er webshoppen og jeg må satse på mit held den dag, hvor kollektionen lanceres. Denne gang bliver ingen undtagelse – jeg må sætte en påmindelse på min mobil og satse på, at jeg kan komme igennem på webshoppen i tide. Yiks!

Har I nogle favorititems i kollektionen? Og skal I forbi en H&M-butik eller webshoppen, når H&M Conscious Exclusive SS15-kollektionen lanceres?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *