Drømmeoutfits,  Mode,  Ønsker

H&M SKJORTE-KJOLE EFTERLYSNING

Laura Lawaetz i H&MFem minutter efter, at jeg havde udgivet mit indlæg med H&M favoritter scrollede jeg Instagram igennem, hvor jeg “spottede” Laura Lawaetz fra StyleJunkie i denne flotte og farverige (apropos lysten til farver) skjorte-kjole fra H&M. Den skulle ifølge Laura selv være at finde i butikkerne netop nu, så jeg håbede på, at den også kunne findes på H&M’s hjemmeside. Desværre har jeg ikke kunne finde den derinde, måske fordi den endnu ikke er blevet lagt ind som en nyhed … eller fordi jeg er blind?

HAR DU SET SKJORTE-KJOLEN ET STED?

“Problemet” er, at jeg er fuldstændig betaget af den skjorte-kjole, og at jeg noget så gerne vil have fingrene i den, men at jeg ikke bor i nærheden af en H&M, hvor de forhandler Trend (jeg går ud fra, at den er fra Trend?!). Så jeg vil høre, om der er nogen af jer, der har set den i én af H&M’s butikker (eller fundet den på hjemmesiden)? Uanset hvad vil det være virkelig fedt, hvis I ville give lyd fra jer, hvis I falder over skjorte-kjolen ét eller andet sted. Bare kald mig desperat!

Er den ikke fabelagtig? Dén vil jeg gerne have med på min ferie til Sydfrankrig … den vil jo være så god i den sammenhæng!

4 Comments

  • Julie Monberg

   Ja, ikke?! Jeg er fuldstændig desperat – det er forfærdeligt. Det er næsten ikke til at holde ud, når man får følelsen af, at der er en ting, man bare MÅ eje, men som man alligevel måske ikke kan få fingrene i. Argh, haha.

   Ærgerligt, at du ikke har set den ;)

 • Pia

  Jakken er kommet online i dag, så jeg ringede til kundeservice og fik lov at bestille den. Str.38 er dog udsolgt…men er du alle andre størrelser ka du ringe og få fat i den

  • Julie Monberg

   Hej Pia. Tusinde tak for din opmærksomhed og informeren :) Faktisk har jeg været så heldig allerede at have fået fingrene i den, takket være en god veninde :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *