Hverdag & eventyr,  Kollektioner,  Mode,  Modeinspiration,  Ønsker,  Tankemylder

H&M SOMMERFAVORITTER & MIN FERIE

H&M favoritter


Source: H&M.


HEJ LADIES. Jeg er uhyggeligt inaktiv på bloggen i denne her tid, og det er ikke med min gode vilje. Men det er et resultat af, at min specialemakker og jeg skal sende vores speciale til print (og derefter aflevere) om 17 dage. Tænk, at jeg snart kan sætte flueben ved ‘afleveret speciale’! Jeg føler på den ene side, at vi netop er begyndt, og på den anden siden, at specialeperioden har stået på i rigtig lang tid. Overvejelserne om dét, at skulle skrive speciale, har i hvert fald. Og jeg må indrømme, at energien er ved at være brugt op.

TRE UGER I DET SYDFRANSKE

Samme dag, som vi afleverer opgaven, vender jeg snuden mod syd og kan altså se frem til at skulle tilbringe tre hele uger i det sydfranske – tre uger uden nogen form for dårlig samvittighed eller andet studie-relateret pres. Tro mig, jeg glæder mig til dén dag … og de uger! Det bliver en fornøjelse, at skulle tilbringe tre afslappende og solrige uger i selskab med min kære familie og Jesper. Vi er alle sammen fuldstændig indstillede på, at skulle koble totalt fra og bare nyde ugerne i vores eget tempo.

Hvor skal I tilbringe jeres sommer?

MINE H&M SOMMERFAVORITTER

I forbindelse med at vejret herhjemme viser sig fra sin ultimativt bedste side, og at min sommerferie snart kan anes, har jeg samlet en del af mine H&M sommerfavoritter. Jeg er ret vild med mange af de items, der er at finde i H&M Trends-kollektion lige pt, hvilket også gør, at en del af favoritterne på collagen er fra Trend-kollektionen. Desuden har jeg i år lyst til at hoppe i en farverig og “glad” bikini, som én af dem, jeg har udvalgt. Jeg får altid lidt mere lyst til farver, når solen skinner fra en skyfri himmel og det dufter af sommer.

Har I det på samme måde med farver i sommerperioden?

Jeg vil vende tilbage til specialet og omskrive lidt mere af vores indledning, så jeg i eftermiddag kan klappe computeren i og tage til stranden og spise sammen med Jesper og én af vores venner. Der skal trods alt være plads til at nyde sommervejret, når nu det endelig viser sig (: God sommerdag til jer, og god festival til de af jer, der befinder jer på Roskilde-festivalen.

I øvrigt kan jeg glæde jer med dén nyhed, at jeg inden længe skyder en – meget passende og god – sommerferie-konkurrence i gang. Så sving endelig forbi i én af de kommende dage (:

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *