Bolig,  Interiør,  Ønsker,  Tankemylder

HOME, eksamen og storm

Source: H&M.

Der er virkelig gang i stormen, og jeg må sige, at det nogle gange lyder som om mine forældres hus bliver revet fra hinanden (træet og vinderne knirker og knager). Jesper og jeg kørte hjem til mine forældre lige efter middag i dag og vi skal være her helt indtil på søndag – det er skønt. Weekenden indeholder nemlig den årlige julebagning, hvor min mormor og morfar rykker ind og der bliver sat gang i småkageproduktionen. Top hyggeligt! Imellem bagningerne har jeg dog en masse studiearbejde, som jeg skal have for hånden – men det er okay, når huset er fyldt med god julestemning, familiehygge og kageduft.

Jeg har haft min sidste forelæsning på 1. semester af mit kandidatstudie, og nu står resten af december og hele januar på eksamen; både store skriftlige opgaver og 3 mundtlige eksamener. Jeg både har og får nok at se til. Derfor forsøger jeg at gøre månederne så hyggelige som muligt – blandt andet ved at prioritere en julebageweekend som den jeg netop går i møde. Hvordan gør I det hyggeligt for jer selv i eksamensperioderne?

Lige nu er min koncentration ikke i top og jeg kom til at klikke forbi H&M’s online HOME-afdeling. Faktisk tror jeg, at det er første gang, at jeg sådan rigtig kigger på de boligtilbehørsting, som H&M sælger – og jeg må sige, at jeg blev positivt overrasket. Der er virkelig meget fint! Der er også meget, der efter min smag, er alt for pussenusset, men indimellem formår H&M virkelig også at ramme plet i mine øjne. På collagen ser I nogle af de ting, som mine øjne faldt på, da jeg kiggede siderne igennem.

Jeg håber, at I kan lide dét boligfokus, der præger bloggen i denne her tid. Jeg drømmer og drømmer, og bliver mere og mere betaget af boligindretning. Bolig, indretning og interiør har altid haft min interesse, men jeg kan mærke, at lige netop dén interesse er voksende. Derfor håber jeg, som sagt, at I kan lide mine boligindlæg.

Glædelig 5. december – pas på hinanden og hold jer indendøre indtil stormen er drevet over. Lav jer en god kop te, pak jer ind i et tæppe, sæt en god (jule)film på, og nyd dén stemning regnen og blæsten skaber (selvom nogle af de store vindstød er en lille smule uhyggelige!).

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *