Bloggen,  Tankemylder

Hurra! Fødselsdagsgiveaway: 2 x Argan Olie

Hej med jer. Hurra! I dag er det min lillebrors fødselsdag, og jeg ser sådan frem til at vi inden længe skal hjem og fejre ham. Mine forældre, Jesper og jeg, min bror og hans kæreste, Sophie, skal ud og spise – det bliver skønt med en hyggelig aften i selskab med mine allerkæreste. For at det ikke skal være løgn, så har også bloggen fødselsdag i dag. Hurra! 1 år, det er jo ingen alder! Jeg ser i hvert fald frem til at lade den vokse sig endnu ældre – og jeg krydser fingre for, at I fortsat vil følge med. I anledning af bloggens fødselsdag synes jeg, at det er passende at forkæle jer, mine læsere, med en giveaway. Jeg udlodder 2 x Argan olie – det vil altså sige, at hele to personer får chancen for at vinde én falske Argan olie hver.Til de af jer, der måske ikke kender til Argan olie, kan jeg kort fortælle, at jomfruarganolie skulle have en positiv effekt på både rynker, store porer, mat hud, uren hud, sprukne læber,  akne, udslæt og lav elasticitet i huden – der er altså tale om lidt af en vidunderolie. Desværre kan jeg ikke berette om egne erfaringer/oplevelser med produktet, da jeg endnu ikke har fået ordentligt gang i brugen af min egen Argan olie.

Alt I skal gøre for at deltage i giveawayen er følgende:

  • Skriv en lille fødselsdagshilsen til bloggen i kommentarfeltet.
  • Husk at skrive både navn og e-mail i selve kommentaren!
  • Følg bloggen på Bloglovin’ lige her (og eventuelt min Instagram-profil @juliemonberg – dog ikke et krav).

Jeg trækker to heldige vindere fredag d. 27. september 2013. Jeg håber, at I har lyst til at deltage i min fødselsdagsgiveaway – I fortjener lidt forkælelse!

(Indlægget er ikke sponsoreret).

Konkurrencen er slut! På grund af manglende tid trækkes der først en vinder i morgen (søndag) eller mandag. Tusinde tak for jeres deltagelse, jeg glæder mig til at trække to vindere.

47 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *