Hverdag & eventyr,  Hverdagslykke,  Tankemylder

HVERDAGSLYKKE # 1

Lagkagehuset

[ En chokoladebombe af en kage fra Lagkagehuset, der er åbnet på den anden side af vejen ]

Godaften kære læsere. Det er så vigtigt at bide mærke i de små glæder i hverdagen – gode stunder, en god kop kaffe, et knus fra en veninde, følelsen efter at have gjort hytten ren, en sød gestus, en smuk kjole eller andre små ting, der er værd at lægge mærke til, nyde og ikke mindst huske.

OM AT VÆRE SORTSEENDE

I nogle perioder er jeg bange for, at jeg er lidt for sortseende. F.eks. i denne her tid, hvor fremtiden er lidt uvis og derfor i mine øjne usikker, fordi jeg er jobsøgende og ikke rigtig ved, hvad fremtiden bringer. Jeg befinder mig ikke særlig godt i usikre og uvisse situationer, og kan i sådan nogle perioder altså godt have en tendens til at have et dalende humør. Det er faktisk en smule ærgerligt, fordi det er hårdt … og det er jo ikke nødvendigt, at humøret daler. Brikkerne skal nok falde på plads!

GLÆDE AVLER GLÆDE

Uanset hvilke perioder, man befinder sig i, i sit liv, er det værd at fremhæve de små lykker, der heldigvis viser sig overalt, hele tiden, hvis blot man giver sig selv lov til at bemærke dem. Jeg har valgt, at jeg vil bemærke dem, og jeg vil dele nogle af dem med jer – glæde er en virkelig god ting at dele, og jeg er overbevist om, at glæde avler glæde. Fremadrettet vil den type indlæg blive en fast del af bloggen, og jeg har valgt at kalde indlægstypen “Hverdagslykke”, fordi det netop er små hverdagsglæder og lykkestunder, som billederne i indlæggene skal vise.

Hvad giver dig lykke i hverdagen? Og hvad gør du for at bemærke de små glædesstunder?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Speciale

[ Det øjeblik hvor min specialemakker og jeg fik titlen cand.mag. i Designledelse. De knyttede hænder og det smil på min specialemakker viser præcis, hvordan vi havde det ]

Food to Fly

[ Modtog en goodiebag fra Food To Fly-lanceringseventet i Cph-lufthavn med en masse godter ]

Georginer

[ Georginer! De fylder et hjem med stemning og skønhed. Se lige de farver ]

Forlovelse

[ Billedet siger alt. Vores forlovelse giver mig stadig sommerfugle i maven bare ved tanken ]

Natur

[ Havet & naturen – det er fredfyldte frihedsøjeblikke ]

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *