Hverdag & eventyr,  Tankemylder

HVORDAN FEJRER VI ÅRETS SIDSTE DAG?

Happy New Year


Billeder fra Pinterest


Hej kære læsere. I går fik vi pakket julepynten væk og juletræet blev smidt ud af vinduet (jeg siger jer, at der var grannåle overalt – jøsses!), så nu er vi klar til at sige hej til det nye år. I dag er det jo årets sidste dag og dermed er det i aften nytårsaften. Yay! Vi skal tilbringe aftenen i godt og hyggeligt selskab med vores vennepar Lærke og Jimmy, deres lille datter, og Lærkes søster, hendes kæreste og deres lille datter. Det passer mig så godt, at vi skal byde det nye år velkommen i et “voksent” selskab, hvor vi skal nyde god mad, gode drinks, spille et spil og bare tage det stille og roligt. Herligt!

I aften er der lagt op til et ordentligt sammenskudsgilde, og tjanserne er derfor spredt ud på os alle. Jeg kan faktisk godt lide princippet – det gør aftenens forberedelser lidt mere overskuelige, og samtidig tror jeg på, at man gør sig ekstra umage med dén del, man står for, når nu det er det eneste, man skal have fokus på. Hvert par står derfor for en ret til middagen og hvert par skal have ingredienser med til en drink. Vi står for hovedretten – medaljoner, bagt rodfrugtpuré, små krydrede kartofler, en sovs lavet med kærlighed og grønkålssalat + en god rødvin. Jeg tror det bliver godt! Haps. Den drink, vi har valgt, at tage med er en klassisk mojito. Åh ja! Jeg glæder mig.

Jeg ville rigtig gerne skrive lidt om mine nytårsforsætter og lave et lille tilbageblik på det forgangne år i indlægget her, men det må I have til gode i de kommende dage. Jeg er nemlig nødt til at hoppe i køkkenet, så vi ikke står og stresser i de sidste sekunder inden vi skal ud af døren.

RIGTIG GODT NYTÅR TIL JER ALLE – jeg glæder mig til vi ses i det nye år. Jeg håber, at I får en formidabel aften, hvor I får sagt pænt farvel og tak til år 2015 og hej og velkommen til år 2016. Hvordan skal I fejre det nye år?

Hvis I har lyst til at følge lidt med i mine nytårsforberedelser og min nytårsaften så følg mig på snappen (juliemonberg) (:

OBS! Husk at deltage i adventskalenderen – den fjerde og sidste låge er åben, og I kan vinde en klassisk og moderniseret PH5 lampe. Deltag lige her. Vinderen trækkes i morgen!

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *