Babyhulen,  Hverdag & eventyr

I DAG ER DU TRE MÅNEDER

Frida Frida

I dag er det den 1. marts og endelig årets første forårsdag – den dag, har vi ventet på, var?! Det betyder også, at det i dag er tre måneder siden, jeg fødte Frida. Dét folk siger med, at tiden for alvor flyver, når man får børn, forstår jeg nu. Det gør den!

Jeg var ret nervøs for fødslen (I kan læse om mine tanker op mod fødslen her, her, her og her) og havde følelsen af, at jeg aldrig nogensinde ville komme på den anden side af fødslen. Men i dag er det alligevel tre måneder siden, at jeg rent faktisk gennemførte fødslen. Jeg vidste jo godt, at jeg før eller siden ville kunne se tilbage på en fødsel, men forud for oplevelsen virkede det ret uoverkommeligt og lidt uhyggeligt, at jeg skulle føde vores datter. Men jeg gjorde det og jeg er virkelig stolt af mig selv. Alle kvinder, der bærer et barn i ni måneder og gennemgår en fødsel, er jo voldsomt seje! Selvom jeg var nervøs, ønskede jeg virkelig at gennemføre fødslen på så naturlig vis som muligt, og det lykkedes. Jeg er ultra glad for, at jeg i dag kan sige: “Jeg gjorde det! Jeg fødte vores datter”. Jeg tror faktisk, at fødslen er det stolteste øjeblik i mit liv, også selvom jeg aldrig før har følt mig så blottet og usexet.

Den lille pige, der for tre måneder siden tittede frem, var Frida – verdens skønneste lille pige. Jeg er så glad og taknemmelig for, at det er netop hende, vi har skabt. Da Frida blev navngivet for små tre uger siden skrev Fridas farmor og farfar dét her til hende: “Vi har læst, at Frida betyder fredfyldt, fredelig, fred, men at det også kan betyde smuk, kvindelig og fin. Vi kan hurtigt blive enige om, at du både er fredfyldt, smuk og fin, og derfor passer navnet så godt til dig lille, søde Frida.”. Jeg var ærligt talt ikke selv klar over dén betydning, der ligger i navnet, men nu, når jeg kender betydningen, er jeg ekstra glad for, at vi valgte netop dét navn til vores datter. Vi kunne ikke have valgt et mere passende navn. Hun er nemlig ultra mild og fredfyldt, og som mor vil man selvfølgelig altid synes, at ens barn er det smukkeste, sødeste og fineste, man nogensinde har set <3

Lige nu kan I vinde en SodaStream Spirit – smid et lod i puljen her.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Frida

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *