Babyhulen,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

I DAG ER EN SÆRLIG DAG

ChriChri Mag

Jeg har svært ved at forstå, hvad det er, der egentlig skal ske senere i dag. Jeg ved, at vi får nøglen til vores nye hjem. Men jeg fatter det ikke! Vi har kun otte dage tilbage i vores lejlighed, som har været vores hjem de sidste 5,5 år. Og i aften kan vi sætte nøglen i hoveddøren i vores nye hus og byde os selv og hinanden velkommen hjem. Vi har ventet på den her dag de sidste 2-3 år og nu er den her. Hvem forstår lige det? Ikke mig.

EN AFTEN VI VIL HUSKE I FREMTIDEN

Som I nok kan regne ud på baggrund af sætningerne ovenfor, flytter vi først om en god uge, men det skal ikke holde os tilbage fra allerede nu at tilbringe tid i huset. I aften har min kæreste og jeg en date med hinanden og vores nye hjem. Jeg har bestilt sushi, som vi tager med på vejen til overdragelsen og som vi skal nyde på gulvet i vores nye charmerende stue, der er fyldt med store sprossede vinduer, i skæret fra dén ene lampe, vi tager med ud i huset i dag. Det kommer til at runge i de store, tomme rum, men det gør ingenting – det er bare et helt tydeligt bevis på, at vi langt om længe har fået dén ekstra plads, som vi har hungret efter i lang, lang tid.

Jeg er så spændt på at træde ind i huset med min kæreste i hånden og mærke hvilken følelse, jeg får i kroppen. Vi har kun tilbragt cirka 40 minutter i huset for lige præcis én måned siden, og derfor er det fuldstændig uvirkeligt, at vi i aften står i huset, som nu er vores. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det kommer til at føles helt, helt rigtigt! (I kan læse om, hvordan vi havde det, da vi var til fremvisning på huset, lige her). Jeg har virkelig sommerfugle i maven og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at dagen i dag flyver afsted. Det gør den ikke … urets visere bevæger sig i sneglefart.

50 DAGE TIL MIN TERMIN

Apropos mave, så har jeg i dag været til det tredje og sidste lægebesøg i forbindelse med min graviditet. Jeg gik derfra med glæde og smil på læben. Den lille trold vokser, som hun skal, hjertelyden er stærk og hun har lagt sig med hovedet nedad. Det er lidt vildt, at der ikke er flere lægebesøg inden fødslen. Særligt fordi jeg føler, at det var i går, jeg var til det første lægebesøg i graviditeten. Men jeg har i dag kun 50 dage til termin og går i morgen ind i 34. graviditetsuge. Allerede?! Hvor blev ugerne lige af? Uanset hvad, så er det helt fantastisk at være så langt henne og vide, at vi indenfor den nærmeste fremtid skal møde vores lille datter. Mine følelser sidder udenpå tøjet og jeg begynder i særdeleshed at kunne mærke hvor meget, jeg glæder mig til at møde hende <3 Jeg bliver så rørt ved tanken om dén dag, hun kommer til verden.

Så dagen i dag er virkelig særlig – det er i dag, vi tager hul på et helt nyt og fantastisk kapitel i vores liv. Redebyggeriet kan for alvor begynde og jeg kan næsten ikke vente til, vi om en god uge siger pænt farvel til lejligheden og begynder at forme vores nye familiehjem.

Efter lægebesøget i morges forkælede jeg mig selv med en (eller nej to) croissant(er) fra 7/11 (det er de bedste!), en kop te, stearinlys og det nyeste ChriChri Mag (det er virkelig godt!) – sådan en forkælelse er altså særligt tilladt på en dag som i dag. Jeg nød det og prøvede at samle tankerne om alle de store ting, min kæreste og jeg har i vente (:

Hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg til at snappe lidt fra huset i aften. Så hvis I har lyst til at se med, skal I være velkomne til at tilføje mig på Snapchat (juliemonberg).

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *