Bolig,  Interiør,  Ønsker,  Tankemylder

Illums Bolighus: Boligtilbehør

Source: Illums Bolighus.
Som jeg skrev i går modtog vi i går vores nye sofa fra BoShop, og den er fantastisk! Jeg er så ovenud glad for den. Efter mange overvejelser valgte vi at bestille den i en kraftig karrygul farve i stedet for den mere sikre mørkegrå farve, som vi også overvejede – men jeg fortryder på ingen måde farvevalget; sofaen er helt perfekt, og det var det helt, helt, helt rigtige valg! 

På grund af farven skal vi på udkig efter nye puder – de HAY-puder vi havde i vores gamle sofa passer desværre ikke i farven. Vi har besluttet os for at holde os til grå puder – mørkegrå og lysegrå, og de tre, som I ser ovenfor må være dem vi skal ud og investere i. Det bliver så fint!

Jeg kunne købe mig fattig i boligtilbehør! Ovenstående ting måtte meget gerne finde vej hjem til mig. Hvad drømmer I om til jeres bolig?

I aften skal min kæreste og jeg hjem til mine forældre og spise sushi sammen med dem og min lillebror og hans kæreste. Det er lang tid siden, at vi har haft en afslappende familieaften, så det bliver skønt! Ingen dårlig eksamenssamvittighed, intet pres, bare afslapning og ro. Jeg nyder!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *