Bolig,  Hverdag & eventyr,  Tankemylder

INDFLYTNING I VILLA ATHENE

Villa Athene

Der har været lidt stille fra mig den seneste tid og det skyldes selvfølgelig vores flytning. Vi er endelig rykket ind i murermestervillaen Athene og det føles så godt … og så uvirkeligt! Vi havde det mest fantastiske flyttehold til at hjælpe os i weekenden, og jeg ved ærligt talt ikke hvordan, vi skulle have klaret flytningen uden alle de hjælpende hænder.

GRAVIDITET OG FLYTNING

Om fredagen – dagen inden flytningen – var jeg til jordemoder og fik beskeden om, at vores lille datter i dén grad har fundet udgangen og at jeg skal holde mig i ro. Hun ligger meget dybt og næsten fast, og plukveerne er efterhånden lidt for hyppige. Jeg er i dag i uge 34+5 og den lille skulle derfor gerne blive boende i sin ét-værelses lidt endnu. Selvom jeg selvfølgelig godt kan forstå, at hun hellere vil ud, hvor hun kan boltre sig – det er jo lige præcis dén følelse og trang til plads hendes forældre har haft de seneste år. Nu er pladsen her endelig for vores vedkommende – og så ovenikøbet i stor stil.

Under flytningen – som jeg først tog del i efter, at jeg lørdag havde holdt den hyggeligste fødselsdagsbrunch for mine veninder (jeg udnyttede tiden, hvor flyttelastbilen blev læsset og arbejdet var tungt, og jeg derfor, som gravid, alligevel bare ville stå i vejen) – blev jeg mest af alt bedt om at holde mig i ro og dirigere. Jeg havde så meget lyst til at tage fat og give den en ordentlig skalle, men måtte altså lytte til min – knapt så samarbejdsvillige – krop. Derfor var det fuldstændig fantastisk med al den hjælp, vi fik.

Da lastbilen var tømt og tingene groft placeret i vores nye hjem lørdag aften, tændte vi op i brændeovnen, lukkede et par flasker rødvin op, smækkede benene op i sofaen og skålede på at hele vores liv nu befandt sig i Villa Athene. Jesper og jeg takkede og takkede for hjælpen og sugede til os af alle de nye overvældende indtryk. Dér sad vi – foran pejsen – i dét, vi fremadrettet kan kalde “hjem”. Sikke en følelse – jeg var dybt overvældet og lykkelig.

TÆNK AT VI SKAL BO HER

Mine forældre og lillebror sov her til søndag – mine forældre i det nye gæsteværelse og min lillebror foran pejsen -, hvor dagen stod på indretning. Efter en intens indretningsdag, der for hele flokkens vedkommende allerede startede med kaffe og Formel1 kl. 07:00, smed Jesper og jeg os i sofaen kl. 20:00 og så “Bedrag”. Vi sad på det tidspunkt i et stort set færdigindrettet hjem og følte os så taknemmelige. Vi fik vidst også sagt følgende sætning til hinanden en gang eller to: “Det her er for vildt – tænkt, at vi skal bo her!”.

Dagene er fløjet afsted og jeg nåede ikke at udgive indlægget “Dét glæder jeg mig til ved, at skulle flytte til landsbyen” inden flytningen – men det kommer én af de nærmeste dage. Nu vil jeg hoppe i bad og tøffe en lille tur til Vejle, hvor jeg helt sikkert skal et smut forbi Søstrene Grene og H&M’s boligtilbehørsafdeling (hvis der er sådan én i H&M’s Vejle-afdeling).

Psst … jeg kommer selvfølgelig til at dele en masse billeder fra vores hjem, men hvis I ikke kan vente, så vil jeg anbefale jer at kigge forbi Instagram (@juliemonberg eller #villaathene), hvor jeg allerede har delt en del billeder af indretningen.

| Bloglovin’ | Facebook | Instagram Snapchat |

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *