Frokost,  Hverdag & eventyr,  Morgenmad,  Tankemylder

INSTA YESTERDAY & EMOJIS

Insta Yesterday # 1


| Hanna is here! Vores nye plakat med et portræt taget af fotografen Ingi Arnason | Jeg har plantet den fjerde avocadosten (denne er øko) og jeg håber på succes | Lagkagehuset er netop åbnet på den anden side af vejen og i går fik jeg en kanelsnegl med for 1 kroner | Jeg købte også en grovbolle |


Godmorgen ladies. Jeg vil lige minde jer om, at I selvfølgelig kan følge mig på Instagram @juliemonberg, hvor jeg opdaterer ret hyppigt. I går viste jeg en kanelsnegl, endnu et avocado-(øko)-forsøg og en særdeles god frokost. Desuden præsenterede jeg jer for Hanna – er hun ikke fantastisk?

EN SKUFFET EMOJI-FAN

Jeg har lige lave den nye software-opdatering til min iPhone i håbet om at få de 38 nye emojis, hvoriblandt der blandt andet er en avocado og en croissant. Men ikonerne er der ikke? Og det er gået op for mig, at jeg har misforstået tidspunktet for “emoji-lanceringen”. Jeg ved ikke hvorfor jeg hele tiden har troet, at ikonerne ville være en del af den nye software-opdatering? Men som jeg har forstået det nu, efter at have undersøgt sagen, lanceres de først i midten af år 2016. Uh det er altså en smule skuffende! I princippet er det jo virkelig ligegyldigt og uden betydning, meeen jeg elsker emojis og jeg må sige, at der virkelig er nogle vindere iblandt de 38 nye ikoner. Jeg fortsætter med at vente i spænding (:

Er jeg den eneste, der har troet, at vi i dag ville få nye emojis?

Følg på Bloglovin’ | Følg på Facebook | Følg på Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *