Ferie,  Tankemylder

Instagram: Fra København til Vesterhavet

Hej igen. Hvor er det længe siden – alt for længe, men jeg har holdt en lille miniferie med Jesper. Vi tilbragte først nogle dage i København i selskab med Jespers bror og kæreste – hvad vi blandt andet lavede var, at vi spiste på Sticks’n’Sushi fredag aften, efterfulgt af en drink på en hyggelig lille bar. Det var første gang, at jeg spiste på Sticks, og det var virkelig en oplevelse for en sushi-elsker som jeg; alt gjorde indtryk på mig – alt lige fra de varme og velduftende klude man, inden maden blev serveret, varmede og vaskede/opfriskede hænderne i, til selve maden. Mums! Det var suverænt og jeg vender bestemt tilbage, når jeg igen besøger København. Dagene i København var dejlige!

Vi rundede hurtigt vores lejlighed og overnattede hjemme én enkelt nat, hvorefter vi vendte snuden mod vest for at tilbringe to dage i “det lille røde sommerhus” sammen med Jespers forældre og lille niece og nevø. Vejret var perfekt, og vi lavede alt fra at være på Pansermuseet i Oksbøl til at plukke blåbær og spise vafler med hjemmelavet blåbærsyltetøj og vaniljeis. Himmelsk! 

Som I kan høre har vi haft nogle dejlige dage! I dag slapper vi af herhjemme inden Jesper igen vender tilbage til arbejdet i morgen. Jeg har stadig nogle ugers ferie inden studiestart i starten af september. Det er ren luksus og jeg nyder i fulde drag. Har I det godt? Er i startet på arbejde/skole/studie eller tuller I stadig rundt og nyder de sidste feriedage?

Alle billederne er fra min Instagramprofil – @juliemonberg. Følg mig gerne, hvis I lyster.

OBS! Husk min TIGI Duo-giveaway, hvor du kan vinde et valgfrit shampoo/conditioner-sæt fra TIGI Duo! Konkurrencen slutter på fredag d. 23. august – deltag lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *